Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Spice Girls: Forever
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(Virgin)I oktobernummeret av det engelske trendmagasinet The Face uttalte Rodney Jerkins (23) følgende: "At the moment people my age don´t care about the Spice Girls. But they will." Så feil kan man ta. 5/10Til tross for hjelp av verdens mest ettertraktede og suksessikre produsent, er albumet allerede definert som en flopp. Det er veldig trist for en gammel krydderjente som meg, men jeg skal likevel forsøke å gi en fordomsfri presentasjon av "Forever".

Som kjent har jentene beveget seg litt bort fra deres reinspikka pop-sound som gjorde dem elsket av alle verdens barn og
(skap-)beundret av nesten like mange voksne. Denne gangen er det litt mer voksen r&b som gjelder. Et ambisiøst prosjekt i seg selv, da det ikke akkurat skorter på utmerkede r&b-artister om dagen. Nevnte Jerkins og hans Darkchild-crew står bak åtte av låtene, deriblant "Holler", som er en riktig fengende og småtøff låt. Janet-produsentene Jimmy Jam og Terry Lewis har bidratt med to. Jeg skulle veldig gjerne ha gitt dette albumet to veldig entusiastiske tomler opp, men det kan jeg desverre ikke gjøre.


Det virker som produsentene og med-låtskriverne ikke akkurat har tilbudt jentene sitt beste materiale. Låtene er ikke spesielt gode, og får i liten grad frem den attityde og sjarm som er deres sterkeste kort. Unntakene er "Get down with me" og "Wasting my time", som i sine beste stunder minner om klassikerne "Who do you think you are" og "Never give up on the good times". Men jevn over blir det for platt.

Og så er det jentenes stemmer, da, som rett og slett ikke er gode nok. De har aldri vært noen gullstruper, disse jentene. Victorias stemme later faktisk til å ha utviklet seg, men utilstrekkeligheten kommer tydeligere fram i en sjanger det vi er vant til å høre veldig sterke vokalister.

Likevel vil jeg understreke at dette er en helt OK plate. Den er svært feminin i sitt uttrykk, og den burde faktisk fenge popjenter i alle aldre. Det hjelper selvfølgelig også hvis du allerede er fan av Spice Girls og/eller amerikansk r&b.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish