Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
VA - Strictly The Best vol 26
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[VP/MNW] Ikke den fulle og hele sannnhet denne tittelen, men samtidig ikke helt på avveier. Soft-reggae for lovers, sies det... Uansett. Flere høydepunkter her virkelig spruter av liv. 5/10Dette skal være en av de mest solgte kontemporære reggaesamlerne, og har også vunnet priser for sin blend av ballader, coverversjoner, dancehall-hits og andre former for forholdsvis snill reggae. Jamaicamusikkens svar på Absolute Music er ikke helt feil. Bare mye heller å foretrekke enn hva vi får av slikt her til lands.

Det begynner så fantastisk. "Love So Nice" med Jr Kelly virkelig får det til å ile gjennom kroppen, og før man vet ordet av det, står man å skanker hardt midt på stuegulvet. Melodien, og så den flotte fordelingen mellom smektende, soulig, og hard raggavokal, er fullstendig overveldende. Knallstart.


Så begynner berg- og dalbanen. Terry Linen spiller opp "That´s The Way It Is", og hva man ofte henviser til som svulstig, lurer like rundt hjørnet. Plutselig kommer snadderet igjen, sørget for av Singing Melody på "Say What". Så optimistisk og fengende, så overbevisende drivende.

Melom coverversjoner av Britney Spears "Sometimes", Macy Grays "I´ll Try" og andre, serveres en salig blanding av Svinesunds-reggae og hva som fort kan bli reale dancehall classics. Høydepunktene er nok til at denne er verdt å prioritere, når slikt som dette virkelig fungerer er det som om ingenting spiller noen rolle lenger. Om ikke annet er det et ok bilde på mye av det som skjer innen denne scenen om dagen.

Jeg ville kjøpt denne og "Studio One Rockers" fra Soul Jazz Records. Programmert dagens møysommelig, og spilt "Studio One..." for å nyte av det som nå er historie, og som har hatt en gedigen rolle for det vi får av jamaicanske tradisjoner i dag. Deretter laget en sprengladning av en MD for lange bussturer. Smil fra øre til øre.

Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish