Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Div. - Absolute R&B
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[EVA] Det siste halvannet årets singler innen kommersiell soul/R&B har både vært mange og gode. Er man så på denne koppen te, er denne samleren en bugnende oase av de låtene man allerede har rukket å sette pris på. Hvis ikke, er dette rene helvete, men det sier seg kanskje selv. 7/10De ivrigste har sannsynligvis fått med seg at det allerede har funnets en "Absolute R&B" å få kjøpt i butikker som fører spesialimport en stund. Den var ikke egentlig ment for oss her, men nå kommer altså en som ér det. Ikke spesielt annerledes tracklisting, men med et litt tydeligere blikk på hva som har skjedd på lister og lignende her til lands.

Kanskje et av de kjedeligste momentene ved skiva, men samtidig også et av dem som gjør den til hva den er, er nettopp hitfaktoren. Minuset, men for mange samtidig plusset, er at man har hørt nesten samtlige spor her utallige ganger før. Ikke spesielt spennende altså, men ikke dårligere av den grunn.


For dem som ikke søker hitsene i originaltapninger, finnes både de respektive artistenes album, og dessuten andre samleskiver som tar for seg låter som opererer litt på siden av hva som her blir presentert. Hva gjelder singler som har ligget høyt på lister det siste året, får man flere av de beste på et brett.

Jeg kan jo ta for meg noen. Det åpner så flott med Destiny´s Childs "Jumpin´ Jumpin´", deretter Craig Davids "Walking Away". Den siste hadde jeg gjerne byttet ut med "Seven Days", eller en av flere feite remikser av "Walking...", men så kan man som sagt ikke alltid få som man vil. Videre fortsetter festen med få nedturer; Sisqos "Thong Song", Lucy Pearls "Don´t Mess With My Man", Aaliyahs "Try Again", Nexts "Wifey", TLCs "Unpretty", D´Angelos "Left & Right" (gjerne "Untitled (how does it feel?)" i stedet?)....

De to kanskje mest overraskende, men ikke mindre hyggelige sporene, er definitivt De La Soul og Chaka Khans "All Good?" og Artful Dodgers "Please Don´t Turn Me On". Godsnadder det.
Av de mindre givende faller nok Anastacia og "I´m Outta Love" dårligst ut. Hadde det vært opp til meg, hadde ikke denne Hanne Boel-kloningen hatt innpass her.

Noen forandringer kunne altså gjerne vært gjort, og flere overraskelser kunne gjerne blitt presentert. Gikk du derimot glipp av noen av fjorårets viktigste og beste singler, får du dem her. Hvorfor man derimot ikke allerede har albumet til veldig mange av artistene her, synes jeg er litt rart. Her er uansett mange smakebiter på veier som kan lede videre til andre gullgruver.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish