Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Stephen Malkmus - Stephen Malkmus
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Matador/MNW] Pavement er død, leve Pavement! Sjefen i den gården, vår venn Stephen, slipper soloalbum til alle paveheads overveldende entusiasme. Ikke ubegrunnet, for som med Pavement, er dette veldig, veldig hyggelig, og ikke rent lite gledende. 8/10Stephen følger formelen han har fulgt siden Pavement debuterte med det nærmest geniale (skrev jeg faktisk geniale?) albumet "Slanted And Enchanted" i ´92. Riktignok forandret, og slipte, lyden av bandet seg gjennom årene, og frem til deres siste, "Terror Twilight", men Stephen og formelen var likevel den samme. Med basisen på den gode melodien pakket inn i nestenvinglete, tydelige gitarer, og med halvsnurrige betraktninger fortalt med varm, men samtidig lett desperat vokal, og med et og annet ukonvensjonelt sidesprang, vant Pavement overlegent. De vant hjertene til mennesker som ville mer enn å klage over miserable skjebner, knuse gitarer og hoppe meningsløst opp og ned.


Slik er Stephen, vår venn, på egenhånd også. "S.M." har flust av gode, og veldig ofte sjarmerende melodier, som kan sette smil på de tristeste fjes. Gitarene varierer fra å være veldig mange til veldig enkle, og svirrer dessuten trivelig forvirret rundt omkring i låtene, men aldri uten å være uten mening. Låtene heter for eksempel "Jo Jo´s Jacket", "Troubbble", "Trojan Curfew" og "Jenny And the Ess-Dog", litt som forventet av en mann som Stephen, slik vi liker vår venn Stephen.

Kanskje kunne man beskyldt Stephen for å gjenta hva han gjorde med Pavement (stadig mas om dem, men tross alt...), men å kreve at han, som faktisk var det bandet i veldig stor grad, skal gå å forandre seg totalt, ville rett og slett være ganske usaklig.

Hva kan man da klage på? Stort sett ingenting, bortsett fra et par litt uinspirerte spor. Hyggelig er det jo. Fengende også. Som med Pavement. Albumet er langt fra revolusjonerende, men det gjør ikke noe. Likevel definitivt en plate å bli glad i. Som platene til Pavement.


Les også
- Silver Jews - Bright Flight


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish