Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Lesser - Gearhound
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Matador/MNW] Og hva er dette? Vel, elektronika av den mer forvirrede og oppkutta arten. Tidvise tilløp mot melodi dukker opp i ny og ne, holdes der i en knapp periode for så å gjerne loopes og hakkes ned til generell surrete støy. 4/10Beatmessig går det noe i kvasihip-hop og überkjappe Aphex Twin-takter. "Oooh, så eksentriske og avantgarde vi er" hører jeg en stemme hvisker mens plata snurrer i spilleren. Du vet gamle transistorradioer? Et par av sporene her høres regelrett ut som fjasete radiostøy mens du skrur knotter og surfer gjennom kanalene. Adjektiver spretter frem i farten. Målløst. Tilfeldig. Surrete. Bruddstykker av lydcollager slenges om en annen.


Hvilken intensjon som ligger bak dette er et mysterium. Å forvirre kun for å forvirre har aldri vært et godt triks i min bok. Tidvis glimter noe i virrvarret av samples. Spor #7, Intuit like an intuit, whatever that means, har et kjekt repetivt synthriff i bunnen. Smått spooky og spøkelsesaktig, med en for en gangs skyld semi-konstant rytme i bakhånd.

#11, Voice o´reason, er også fin. Den starter med en trivelig liten prat mellom Mann&Kvinne omhandlende Utroskap og Når Du Slutter Å Bry Deg, for øvrig to av mine favorittemner, og kjører i vei med slackt gjenferdkeyboard og trivelig respiratoraktig blip-blop.

Å tvinge deg igjennom mangfoldige minutter av ditt liv du aldri vil få i retur kun for å lytte til en og annen så godt som mulig skjult perle virker likevel for meg som en fåfengt aktivitet. "Hm, en litt catchy melodi. La oss kamuflere den i bæsj så godt som mulig for å plage lytteren, gutter!" Dere lurer ikke meg. Jeg kjenner igjen lukten av ekskrementer. Jeg utsondrer den selv. Og behøver derfor ikke å betale for å lukte på andres. Det gjelder oss alle.

Skiva er for øvrig helt ok å vaske kopper til, det er en passe tankeløs aktivitet som gjerne krever noe tilsvarende i bakgrunnen. Lukten av Zalo nøytraliserer dessuten overnevnte eim av dritt og middelmådighet.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish