Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Salvador - Solar Consciousness/The 11th Pachakuti
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[City Connections/MTG] Tre år er gått siden Darkside of the Force sitt debutalbum, og nå kommer altså Salvador med soloalbum. 6/10Til tider er dette svært så bra. Salvador har gjort mesteparten på skiva selv, det vil si både skriving, rapping og produksjon, og jevnt over gjør han en bra jobb. Det er tydelig at han ikke har tenkt å begrense seg til det lokale publikum, men gjerne vil appellere til lyttere utenfor landets grenser også. Både i formuleringer og språk assosierer man like gjerne til east-LA som til sørlandet, og det blir noen ganger litt krampeaktig, selv om det er forbausende sjelden.


"Solar Consciousness" er en fengende skive, som veksler mellom forskjellige stemninger. Man får en dose old school, sløy chill-out, og faktisk en svært så fin kjærlighetssang, "Sugar Sweet", som kanskje er en av de bedre låtene på albumet. Ellers krydrer DJ Breakneck med fiffig fingerarbeid på vinylen, og det hele er ispedd små hint av latinamerikansk musikk, som gir albumet en gjennomgående atmosfære.

For fans av Darkside of the Force, som frykter at dette er tegn på splitting av bandet, er det bare å slappe av. Hele gjengen er med på to-tre låter, og det låter jo selvfølgelig også bra.

Skulle vi klage på noe, måtte det være tidligere nevnte overivrighet i forhold til vokalen. Salvador har en bra flyt, men prøver litt for hardt noen ganger. Dette spiller inn på tekstene. Det kan bli litt vel mye lovprising av marihuana, fortellinger om hard oppvekst, og en og annen uheldig formulering (Grimstad=Grimtown...? Nei nei nei!). Det er ikke det at Salvador presterer dårlig, men dette er gjort så mange ganger før, og dessverre har han ikke noen personlig vri på temaene. Likevel flyter det greit, også på låtene med spansk vokal, selv om språkkunnskapene våre her kom til kort.

Salvador skal ha ros for at han prøver seg på områder få andre norske artister/grupper våger å bevege seg. Så er det kanskje ikke norske artister som er målestokken hans heller? Vi ser ihvertfall gjerne at han kommer med mer solo-stoff, gjerne litt mer avslappet og personlig/naturlig i uttrykket.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish