Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Fauna Flash - Fusion
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Compost/VOW]Fauna Flash slipper sitt album "Fusion"; en tittel som forteller veldig mye om hva vi konsumenter får servert. En sirlig blanding, eller fusjon, av såvel house, dub, jazz, latin, Brazil, som hip-hop og soul. 4/10Hele spekteret av rytmifisert moderne lyd er representert på denne. Men ingen massive respect utropes!!

Første gang jeg hørte denne skiva, tittet jeg på coveret og stusset over at det ikke var printet K7 på baksiden. For det låter som en K7-greie, med trofaste teknologiske beats, sløye basspartier og ditto samplinger. K7 er for uinvidde, eller nykommere på scenen, et tysk undergrunnselskap som konsenterer sin virksomhet rundt teknologi og rytmer.


Fauna Flash frembringer litt av den samme følelsen som man får ved å høre eksempelvis Da Damn Phreak Noize Phunk eller K&D-saker. Men det er altså gjennom Compost Records at herrene Roland Appel og Christian Prommer stormer frem som Fauna Flash. Ja, det er for en storm å regne når Fauna Flash dytter deg ut på dansegulvet med sin "Percussion", og snarere en sval bris til andre tider.

Det er gått tre år siden vi sist fikk noe fra disse herrene. Tre år! Hva har de gjort? Jo, de to produsentene har jobbet med super-gutter som tyske Rainer Trüby og Viennas storhet Peter Krüder. (Anbefaler herved K&D Sessions og DJ Kicks-kompilasjonen til sistnevnte halvdel!)

Fauna Flash gir oss en innføring i smeltekunst; med andre ord et enormt stilistisk mangfold hva angår sjangerlære. Og de behersker kunsten å fragmentere relativt greit. Likevel synes jeg at den underliggende grooven som andre produsenter får til er fraværende.

Det skal i elektronisk beat-orientert musikk, se til at du ikke forveksler med den gamle beat-sjangeren, være noe i dypet av lyd som tiltaler deg, lik det tiltalende ved å motta et kompliment fra en person du elsker. Og dette lille puffet mangler hos Fauna Flash. Misforstå meg ikke, det er et særs spennende album. Men hvor er følelsen man får av eksempelvis King Kooba´s "Lexy´s Drop"? Borte, enn så lenge.

"Fusion" representerer musikk som antagelig vil vokse med tiden, og jeg har av den grunn ventet i det lengste med å skrive om den. Men etter utallige gjennomhøringer er hovedinntrykket fremdeles preget av tildels middelmådighet. Sjekk den likevel ut, coveret er verdt oppmerksomhet. Det gir deg en enorm lyst til å bomme en sigarett av vedkommende på stolen foran deg!

Utgivelsen byr på i alt ti spor av, som nevnt tidligere, høyst varierende grobunn. House, latin, dub, jazz, Brazil, hip-hop og soul for å nevne noen! Mulighetene er legio når så mange musikalske innfallsvinkler skal til pers på ett og samme album. Kanskje er det nettopp dette spriket som tar noe av næringen og substansen fra "Fusion".
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish