Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Crowtown - Crowtown
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[BMG] Bryr du deg ikke om musikk, sier du? Da er Crowtown bandet for deg. 2/10Oppvokst i en musikerfamilie, med soundcheck til frokost og Bjøro Håland til kvelds, står det i presseskrivet som følger Crowtowns selvtitulerte debutalbum. Jaha. Man kan utbasunere mangt og meget om legendariske Bjøro, men noen utpreget sjelfull cowboy har han heldigvis sjeldent blitt beskyldt for å være. Det samme gjelder ¿ dessverre, får man si - de tre brødrene Hjemmen, som utgjør kjernen av Crowtown.

Her følges nemlig den nye resepten for suksess hos P4-segmentet slavisk: Traust, tannløs countrypop, eller pop via Nashville, som Richard, Remi og Bjøro (!) selv kaller det. En problematisk sjanger, all den tid det er de mest verdiløse elementene ved de respektive inspirasjonskildene som forenes. Poplåter uten hjerne, fremført av countrymusikere uten hjerte, kalkulert og liksom-varmt ¿ det føles bare dumt, særlig når Garth Brooks framstår som en vill, farlig tiger i forhold til disse ungdommene.


Ingen formildende omstendigheter? Vel, tekstene er i det minste gjennomgående jordnære og enkle, og ordsmed Richard forsøker gudskjelov ikke å tre noen form for hul og kunstig patos ned over hodet på en stakkars lytter. Brødrene synger ganske fint sammen, og at Hellbillies¿ Lars Håvard Haugens produsent- og gitarbidrag henger på greip, bør strengt tatt ikke overraske noen. Men, faen heller: Det holder jo likevel ikke.

Jeg foreslår at du gjør følgende en kveld du har god tid og lite penger: Lytt nøye til Beach Boys¿ "Sunflower", etterfulgt av - for eksempel - Jayhawks¿ "Tomorrow The Green Grass" og Flying Burrito Bros¿ "Guilded Palace Of Sin", gjerne ispedd en dose Motown-soul og annen 60-tallsgodlyd. Så setter du deg ned med gitaren og skriver 11-12 låter. Denne øvelsen kan med fordel gjentas, helt til du har skrevet ferdig låtmateriale til et album som er langt sterkere enn Crowtown. Det bør ikke ta altfor lang tid.

Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish