Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Nemi - The Soundtrack CD
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Nocturnal Art/MNW] Når Zeromancer ender som oppturen på en plate, er det noe veldig galt som har skjedd. Nemi, tegneserien som har hatt relativt stor suksess i dette landet, trengte visstnok et soundtrack mente skaperen, Lise, og der tar hun så altfor feil. 2/10Problemet er at materialet på denne plata ikke bare er ujevnt, men mesteparten er rett og slett enten totalt uinteressant og intetsigende, eller bare dårlig.

Men musikalsk er det store variasjoner genre-messig, selv om det hele tiden fokusen ligger i metallens mange under-genrer. Man har innslag av tribal-metall-trance, eller hva man nå vil kalle det, gjennom gruppen/artisten Hagalaz Rundance, og litt mer poppa heavyrock i det norske innslaget Zection 8. Man har også grusom vikingfjord-rock på norsk gjennom Lamented Souls.


Beyond Dawn gjør en coverversjon som ikke er originalen, gjennom "Atmoshpere", først fremført av kult-rock bandet Joy Division, verdig. Da jeg har en forkjærlighet for Factory Records-band som New Order og Joy Division skal det mye til å overbevise med en cover-versjon. Det skjer da ikke her.

Mayhem gir et "alternativt" innslag med sitt nye sound, som nå ligger basert i mer og mer programmerte beats og keyboards. Så verst er det ikke, men de bør og trenger kanskje ikke lenger spille på ondskap og andre "mørke" ting.

Som sagt, når Zeromancer overbeviser meg, er det noe galt med plata. De spiller ultrakommersiell metallrock med mye synth og beats lagt til. Her har man tatt opp Manson og diverse etterfølgere, og spilt på strenger som begynner å bli rustne og utslitte. Lakk, lær, sort hår og dårlig make-up skremmer ikke lenger rocke-publikummet. Men som et band innen denne genren gjør de for all del en god jobb for Alex Myklebust kan synge og bandet spille.

Magicka vil jeg ikke engang vite hvem er, for hun kan verken skrive tekster eller synge dem rent, og tittelen "Lullaby For A Vampire" minner meg bare om sure stearin-lys tennende skinnbukse-kledde norske kvinner med litt for aktiv fantasi. Red Harvest skuffer stort, og all liksom-Neurosis-aktig sjarm de engang hadde er for all tid mistet for industri-blackmetal. Sånt skjer kanskje når man er et band i for mange år?

Nei, denne plata endte opp i Frisbee-delen av platesamlinga mi. Og Nemi ble ikke en bedre tegneserie pga denne plata.


Les også
- Stephin Merritt - Eban & Charley OST


Kommentarer fra brukere

Mari 21/01/2008 - 18:46

Fy flate! Nemi er verdens bestetegneserieblad, og cden hennes er du ikke engang verdig å høre på! Lullaby for a vampire er en av de beste sangene på hele cden, og det er åpenbart at du er tonedøv. Nemi liker selv metall, så selvfølgelig er det en del metall på cden hennes. Hvis du er så eldgammel at du ikke kjemmer igjen skikkelig god musikk når den dundrer i ørene dine burde du gå og legge deg i graven din igjen.
Med sinna hilsen fra en som elsker nemi og hater folk som ikke kan la idolene deres være i fred.

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish