Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Ink And Dagger - Ink And Dagger
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Buddyhead/tigernet.no] Ink And Dagger er et band jeg aldri helt har klart å forstå, verken musikalsk eller tekstmessig. Skillet mellom totalt møl og det geniale kan i noen sære tilfeller være et vanskelig skille, og Ink And Dagger er et av disse bandene man ikke vet helt hvor skal plasseres. 6/10Da vokalist Sean McCabe døde av overdose for noen måneder tilbake, etterlot han og bandet denne innspillingen.

Tidligere har Ink And Dagger lekt med blodsuging og andre vampyr-temaer, uten at de fikk den helt store respekten i den til tider trangsynte hardcore og punk-scena de appellerte til. Sminken ble lagt på hylla, og man gikk over til å se ut som alle andre band. Forsåvidt bare bra, spør du meg.

Hvis noen spør meg hvilken sjanger Ink And Dagger faller under, er det faktisk utrolig vanskelig å svare på. Selv om de har turnert med hardcore-storheter som Refused og Botch, er det ikke i nærheten så catchy og kommersielt som slike band.

Dette er til tider skjev og støyete rock med en gneldrete, sytete, og lett manisk vokal. Gitaristene koser seg med delay og flanger-pedaler, bassist og trommis skrangler avgårde. Dette er musikk som tar noe tid å sette seg inn i.
Garasjerock på sint dop kanskje?
Med andre ord langt særere enn noen av banda Ink And Dagger noensinne turnerte med, noe som kan være både positivt og negativt. Plukk fritt fra rocke-historien, og du er garantert å finne en del av dette et eller annet sted gjennom de 35 minuttene denne plata varer.

Det direkte utrykket i hardcore-punk er ikke til stede her. Ink And Dagger dveler ved visse musikalske temaer, bygger opp for så å bygge ned, alt om hverandre. Hvorvidt det er bra eller dårlig kan som sagt være vanskelig å si, og jeg synes det er mange greie låter her, men også en del låter som kun høres ut som skisser og ikke er fullstendige.

Desverre er produksjonen på denne plata ganske svak, og dette hemmer noe av opplevelsen. Ikke grusomt mikset, men det hele er litt for platt og grått med tanke på lydbildet. Jeg har en følelse av at dette bandet i et supert studio ville gjort seg langt bedre.

Dette blir nok ingen stor salgsuksess, fordi dette blir for langt ute for hardcore-ungdommen, og for rett fram for de "alternative". Ink And Dagger er et typisk band som vil bli legendarisk først om 5-10 år, og da vil vi alle si vi elsket bandet når vi var unge. Kanskje vi da lyver. Verdt å sjekke ut.
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish