Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Tragedy - LP
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Tragedy/tigernet.no] Fra askene av det fantastiske bandet His Hero Is Gone, kommer Tragedy. Man trodde man skulle bli skuffet, men neida. 10/10Plutselig fikk man en av de største oppturene på plate-fronten det siste året. Tradedy har gitt ut en plate så fantastisk at det til tider kan være vanskelig å finne de riktige superlativene. Ekstremt aggressivt og politisk motivert Hardcore-Punk, med en stor dose melodisk metall på toppen, rett i det stygge trynet ditt.

His Hero Is Gone ga gjennom sin historie ut 3 langspill-plater, såvel som diverse singler. De tok Blitz med storm da de spilte her i Oslo i '98, en konsert som vil stå som en monumental opplevelse for meg. Et massivt driv med så mye følelse og bra tankegang at man ikke kan gjøre annet enn å ta det til seg med iver og bli dratt med.


Med andre ord var forventningene ekstremt høye for denne utgivelsen. På tross av lovord fra diverse kanter, ventet jeg ikke noe annet enn en liten nedtur. Så feil jeg tok. Alt som var bra med His Hero Is Gone er her forsterket 3000 ganger. Melodiene sterkere og mer til stede, rytmene mer direkte og uovertruffent fremført, toppet av 2 vokalister som mener det de sier.

Første låt åpner med 12-strengs kasse-gitar. Stille før stormen. Og det braker løs. Drepende kontante trommeslag, gladgrom gitarlyd og vise ord skreket med største lidenskap. Vi er overbevist og legger oss langflate. Jeg tror ikke jeg har hørt så mye på en plate på veldig lenge.

Musikalsk har man det kjappe og hemningsløse fra punken, det harde og kompromiss løse fra hardcoren, og det dynamiske og melodiske fra metallen. En slags perfekt blanding, iallefall når fremført så vakker som på denne vinyl-biten. Noen låter er ikke like fremtredende, men helhetlig har jeg ikke en ting å utsette.

I kid you not, ta frem den støvete platespilleren din igjen og la deg bli overbevist. Kanskje DU også blir reddet?Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish