Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
The Jazz June - The Medicine
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Initial/tigernet.no] Emo-rock er et begrep som slenges rundt titt og ofte i diverse medier, mest utenfor dette gudsforlatte landet vel å merke. Emosjonell rock, skal begrepet tilsi. The Jazz June skal være et band som lette passer kategorien. 5/10Tusenvis av band verden over spiller emo-rock. Du har alt fra band som Get Up Kids, som er rett fram kommeriell college-power-pop lett forkledd som et undergrunns-band, til storheter som At The Drive-In og Jimmy Eat World. Begrepet emo kommer egentlig fra noe helt annet, nemlig den krassere siden av punkrock, hvor det handlet mer om å vri seg i psykisk smerte på scenegulvet og spille skrangle punkrock fullt av hjerte og hode. Den dag idag har ting forandret seg. Det handler om indierock eller rett fra kommeriell gitar-pop/rock, ingenting annet. The Jazz June er ett av mange band.


Spilt inn med den legendariske produsenten og musikeren Jay Robbins (gitarist/vokalist i Jawbox og Burning Airlines, såvel som produsent for band som Fugazi og Texas Is The Reason ++++) i Washington DC, er The Jazz June på banen med sin tredje langspill. 11 låter uten den store variasjonen.

De skrangler av gårde, noen gang sjarmerende andre ganger direkte irriterende. Vokalist Andrew Low har en stemme som stagnerer i samme toneleie hele veien her, og litt variasjon hadde vært på sin plass. Noen låter har sterke melodier og fester seg løst i hukommelsen, men som en helhet er ikke dette noe helstøpt produkt. At The Jazz June fremdeles ikke har kommet seg lenger enn å stjele hemningsløst fra band som Braid og Get Up Kids er for meg ett mysterium.

"The Medicine" er slett ingen medisin, rettere enn gjennomsnittelig indie-rock plate uten de store overraskelsene. Det finnes de som spiser alt emo rått, og det er sikkert disse menneskene The Jazz June selger platene til. Jimmy Eat World, Hey Mercedes, Braid, Get Up Kids, Mineral... Alle klarer de i langt større grad å spille denne musikkformen.

Men "Viva La Speed Metal" er en ekstremt bra tittel, det skal de ha for. Kjøp heller plater av ovennevnte band, da får du riktig inntrykk av sjangeren, og noe å nynne til på sure dager.
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish