Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
K-Ci & JoJo - X
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[MCA/Universal] K-Ci & JoJo har med sine to foregående album etablert seg som en av soul/r&b-scenens mestselgende acts. 4/10Noen husker kanskje deres fortid i Jodeci, en av de viktigste og beste soulgruppene gjennom tidene. I hvert fall på 90-tallet. Gamle Jodeci-fans som meg selv har vært litt skuffet over at de ikke har klart å matche de prestasjonene, uten Mr.Dalvin og DeVante.

Det beste med deres navn på er vel kanskje Asylum-miksen av "Tell me that it¿s real", selv om det må understrekes at alt på "Love Always" og "It¿s Real" er bedre enn den begredelige soloprestasjonen Dalvin kom med nylig.


Gutta er i studio sammen igjen nå, og nytt Jodeci album er ventet i løpet av noen måneder. Det er forhåpentligvis noe å glede seg til, men nok om det. Det første først.

På "X" fortsetter brødrene Hailey med det de kan best, nemlig å gaule om kvinner og sex og kjærlighet. Og det er greit nok, det.

"Wanna do you right" er et rimelig vellykket forsøk på å høres ut som de gode gamle gutta. "Crazy" er veldig kciandjojosk og blir sikkert en stor hit. På Timbaland-produserte "Game Face" prøver de å være tøffe og det fungerer delvis, på grunn av herr Mosleys alltid førsteklasses produksjon, men det moderne lydbildet kler ikke helt deres ekstremt sjenerøse vokaler. Ellers er låtene stort sett greie ballader med en smule overdreven kurtisering og ydmykhet overfor det motsatte kjønn. "Suicide" er den drøyeste: "I never thaught I¿d loose my pride, I never thaught of suicide until you took your love away". Skjønner?! Det er veldig få som kommer unna med slike tekster. R. Kelly er en av dem, men K-Ci og JoJo er det ikke, dessverre.

Nå skal jeg ikke være for streng heller. De to kan begge synge som bare det, ikke noe å utsette på stemmeprakten. Problemet er heller at det blir for mye. Men flere av disse låtene vil nok glede deg som likte deres foregående album og deg med virkelig ustoppelig appetitt på soulskråling.


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish