Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Jimmy Eat World / Jebediah Split CD
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Big Wheel Recreation/tigernet.no] Endelig noen nye låter fra ett av mine favoritt-band, nemlig amerikanske Jimmy Eat World. I '99 ga de ut platen "Clarity" som vil stå som en av mine all-time-favourites. Dette er pop-musikk på sitt aller beste, og akkurat så rocka at du vil bli våt i buksene dine. 7/10Jimmy Eat World spiller ikke emo-rock, de spiller rett frem melankolsk poprock. Trøkket er der hele tiden med tykke gitarer i bånd, fulgt av et tight bass og tromme-komp. Og det aller sterkeste poenget til Jimmy Eat World er uten tvil vokalene, med to personer som tar seg av denne delen. Begge har like feilfrie og samkjørte stemmer såvel som ekstremt gode melodi-linjer at man bare kan bli imponert.

De feiler svært sjeldent, og i motsetning til diverse andre band i sjangeren, er Jimmy Eat World meget bevisste på det de gjør og drar i alle de riktige trådene. Man kan ikke unngå å bli dratt med, og med deres kommende album "Bleed American" gleder jeg og mange med meg oss som unger.


Tre låter er representert her, den rolige men catchy "The Most Beautiful Things" med et utrolig bra mellom-parti, den upbeat og drivende "No Sensitivity", og en tradisjonell neddempet låt i "Cautioners". Som på "Clarity" har man lagt til noen få programmerte beats og noe klokkespill som lytte-godteri, men strykerne og pianoene fra "Clarity" desverre er borte.

Det andre bandet representert på denne utgivelsen fra Big Wheel Recreation (At The Drive-In, Sunshine, No Knife etc.) er australske Jebediah. Forventingene var høye, men dette holder ikke. Litt sid-rumpa melodisk rock uten noe videre nerve eller evner for melodier. De høres ut som punke-kids som har hørt en Oasis-skive for mye, og blander dette med opp-tempo Get Up Kids-aktig emo-rock.

Så da glemte vi Jebediah like fort som de kom, og gledet oss over de 3 låtene Jimmy Eat World donerte. Kan legge til at den eneste grunnen til kun 7 poeng, er nettopp Jebediah. Jeg gleder meg til "Bleed American". Det bør du også.
Les også
- Ida - The Braille Night
- New End Original - Thriller


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish