Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
South - From Here On In
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Mo Wax/Playground] Noen ganger er bra musikk bare nødt til treffe på riktig tidspunkt. Hvis ikke vil det, i forhold til epoker og hva andre band har gjort, høres utdatert og irrelevant ut. Labelen Mo Wax's nye rocktilskudd lider litt under nettopp det. Selv om mye her er riktig fint. 6/10Se for deg første halvdel av nittitallet, da britisk dansemusikk plutselig ble rock, da Ride fortsatt var praktfullt tilstedeværende, Stone Roses verdens beste band, Oasis begynte å vise melodiske tenner og The Verve begynte å nærme seg det de etter hvert gjorde på "Urban Hymns". South's album er akkurat litt slik. Dessverre for dem har allerede disse nevnte gjort det med betydelig større relevans, og også med flere bra låter enn hva vi her får servert.


Direkte dårlig er det ikke, det skal sies. For eksempel er låta ¿Here On In" en av favorittlåtene mine om dagen - jeg har ikke tall på hvor mange ganger jeg har spilt den, men det er mange. Viserock på sitt beste, med nøkterne gitarer dvelende over frysningsfremkallende melodi i behagelig mid-tempo, sammen med skjønne orgeltoner. Koringene her er som snytt ut av nesen på det beste Juliana Hatfield har gjort, og i hvert fall i min bok, er det et stort pluss.

Ellers går det i ymse. De roligste låtene her er nok de mest givende, mens de instrumentale semi-big beat-rockelåtene stort sett er kjedelige og uten hverken dybde eller det nødvendige primalgroovet slikt krever. Og så er det selvsagt flere eksempler på hva man - i hvert fall for kort tid siden - refererte til som typiske britpop-låter. Noen av dem bedre enn så mangt, andre dvaske, og glemt umiddelbart etter at de er blitt spilt.

James Lavelle og hans Mo Wax har fostret flott elektronisk musikk som DJ Shadow, Nightmares On Wax og Quannum tidligere, og sammenligner du hvor bra de navnene er i forhold til annet slikt - trip hop-rap-hybrid-chill-dansebeats - ligger de ganske bra an. Sammenligner du derimot South med andre i samme gate som dem selv - britisk postdance-britpop-semimelankolirock - ser det desto mørkere ut. Selv om høydepunktene her virkelig er høydepunkt. Jeg føler det er viktig å understreke.

Det er bare det at jeg får styggelig lyst å høre på Stone Roses når jeg har kommet halvveis gjennom "From Here On In". Sånn er det bare.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish