Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
The Pogues - The very best of
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Warner] Plateselskap (og blakke musikanter?) presser sitronen en siste omgang. Selv om The Pogues uten tvil var et fantastisk band og Shane Mac Gowan en genial tekst og låtskriver, er det over hodet ikke noe nytt på denne skiva. 6/10Når bandet slipper enda en "best of"-skive hadde det vært lov å hoste opp noen gamle konsertopptak, upublisert materiale eller lignende. Da hadde det hele blitt litt mer spennende.

The Pogues vokste opp av asken av London- punken tidlig på 80-tallet. Motivasjonen var å kombinere den musikken som ble spilt på Londons lumre kneiper med punkens ungdommelige slagkraft. Allerede på deres to første album viser frontfigur Mac Gowan at han kan noe mer enn å lage simple drikkeviser. Låtene han skrev til The Pogues er noe av det beste som ble gjort på 80-tallet, hans tekster er et studium i seg selv.


Det er i det hele tatt noe tidløst og elementært, samtidig fandenivoldsk og desperat ved dette bandet, som gjør det til noe mer enn et vanlig folk-rock orkester. På et tidlig tidspunkt skal bandets første bassist, Cait O`Roirdan, ha sagt at folk-rocken aldri kom til å bli det samme etter at The Pogues var ferdig med den. Og det hadde hun rett i. Etter at Mac Gowan forlot bandet i 1991 (resten av gjengen ble oppløst fem år seinere), har ingen enda greid å fylle tomrommet bandet etterlot seg.

På "The very best of¿" finner man en samling av låter fra de fem albumene bandet ga ut før Mac Gowan sluttet. Det er ingenting å utsette på utvalget av låter. Her finner du de mest kjente låtene som "Dirty Old Town", "Fairytale Of New York", "If I Should Fall From Grace With God" og ¿The Irish Rover" som de gjør sammen med The Dubliners . I tillegg kommer en del mindre kjente låter fra de tidligste albumene. For de som ønsker en kjapp introduksjon til The Pogues musikk og bandets historie er dermed denne skiva et helt greit sted å begynne.

Hovedproblemet med denne utgivelsen er imidlertid at den er ganske kjedelig for de som kjenner bandet litt fra før. Her er ingen musikalske rariteter, ingen bilder som ikke er blitt brukt på andre skiver, lite informasjon om bandet man ikke visste fra før. For å si det kort: har man noen Pogues skiver fra før, får du ikke noe ekstra ved å kjøpe denne skiva. Dessuten finnes det allerede to "best of"-skiver med The Pogues på markedet som er vel så gode.Les også
- Shane MacGowan`s Popes - Across The Broad Atlantic
- Pink Floyd – Echoes (The Best of Pink Floyd)


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish