Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
I Am a Kloot - Natural History
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[WeLoveYou/WallOfSound/Virgin] For en liten stund siden bestilte jeg en singel av dette bandet, helt på måfå. Jeg ble fryktelig begeistret for det jeg hørte. Nå er albumet deres akkurat kommet, og jeg setter ikke helt lite pris på det heller. Riktig finfin gitarpop er det blitt. 8/10Denne engelske trioen er veldig engelske. De skriver til tider kryptiske tekster, spiller gitarene sine som veldig mange har gjort før dem, egentlig, og låter fullstendig oppriktige. Veldig mye av musikken her er uvanlig nær, som det heter.

Mye av grunnen til det kan for eksempel være at vokalen hele tiden ligger langt fremme i forhold til instrumentene. Til tider blir man nesten litt skremt når den lett skranglete stemmen velter seg over ørene dine. Derimot kan du heller ikke la være å høre. Det blir sunget med følelse, men samtidig med et visst preg av den noe typisk britiske kulda. Han er sliten, men har likevel viktige ting å si. Hører etter jeg da.


Mens mange av både de etablerte, og up and coming, banda som hevder at stillheten egentlig er den nye støyen, tidvis graver stadig dypere i allerede markante spor, stikker I Am A Kloot seg positivt ut. Ikke bare at de har et noe spesielt navn (vi får bare prøve å svelge det i oss), men hele soundet - vokalen, de små jazzinfluensene, tekstlinjer som there's blood on your leg¿s. I love you, varmen, og ikke minst de opp til flere lagene i musikken - stiller dem i en egen, flott klasse. Da burde de kanskje ikke sammenlignes hist og pist med de andre, men IAAK spiller også oftest rolige sanger, med gitarer, i dag. Mulig dette er, som mange utøvere hevder, journalistisk latskap og båssetteri. Mulig det. Musikk til ettertanke er det uansett.

Jeg har en hel del til overs for både Travis, Coldplay og Kings Of Convenience, det er ikke det, men de tendenserer til å bli altfor enspora, og noen ganger dønn kjedelige. Det blir ikke I Am A Kloot. I hvert fall ikke dersom man tar seg tid til å virkelig høre etter, ikke bare spille det i bakgrunnen.
Sier seg kanskje selv, burde gjøre i hvert fall. Burde gjelde all musikk.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish