Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Jaheim - Ghetto Love
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Devine Mill/Warner] Han har blitt utropt til det nye håpet for den gode, gamle soulen, og sammenliknet med store helter som Luther Vandross og Teddy Pendergrass opp og ned og i mente. 8/10Sjelden har en debutant blitt hauset opp i forkant av plateslipp som det Jaheim har opplevd. Plata har blitt piratkopiert så mye at han måtte gå tilbake i studio og spille inn et par ekstra låter, sånn helt på tampen.

Jaheims triste skjebne (foreldreløs bråkmaker) snudde da demoen hans ble hørt av Kaygee, Naughty By Nature-medlemet som har produsert bl.a. Zanee og Next. Kaygee er en av de heteste produsentene i r&b om dagen (har du hørt Nexts "Wifey" forstår du hvorfor), og han er også sterkt delaktig på dette albumet. Det er også Blackstreets Eric Williams.


Det første man merker seg når man hører Jaheim er stemmen hans. Den er så dyp, så dyp, og virkelig noe utenom det vanlige. Sammenlikningene med de to nevnte herrer er ikke ubegrunnet. Jah (blant venner) er bare 22, men har en kraft og autoritet i sin røst som er sjelden selv blant godt voksne sangere.

Jah er ingen ny D¿Angelo, hvis du hadde håpet det. Dette er nemlig så sjelden som en ren soulplate, at den typen vi fikk mange av på 80-tallet. Riktignok er det noen litt funky spor her. "Let it go" kunne vært på soundtracket til en skikkelig tøff 70-talls politiserie, en klar højdare, og "Could it be" er utrolig flott, garantert annerledes enn det meste av soul du har hørt i det siste."Just in case" er svært dansbar og Next-aktig. "Looking for love" er også nydelig, og mer representativ for resten av albumet. Her er det nemlig mest rolige låter, og de er som små sukkertøy alle sammen.

På coveret fremstår Jaheim som en litt mer sjenert utgave av D, med magemusklene lett synlige gjennom noen neppe tilfeldige hull i t-skjorta. Velfrisert, diamantkors rundt halsen, og en fin logo oppe i hjørnet. Det mest estetisk velfungerende platecover siden R. Kellys "TP2.com", spør du meg. Hvis du er opptatt av sånt.

Vanskelig å si så mye mer om en plate man har lest og hørt så mye om fra før. Derfor konkluderer jeg med å si at dette er en veldig bra plate, men den vil ikke forandre musikken slik vi kjenner den, liksom. Selv om mine skyhøye forventninger ikke ble innfridd ett hundre prosent, så gir jeg den en sterk anbefaling. Fordi jeg er så mjuk.

Andre bra menn;
-R. Kelly - TP-2.com
-rodney Kendrick - No Dress Code
-Carl Thomas - Emotional
-Joe - Stutter
-Kaah - Soulrebell


Les også
- Marits 2001-favoritter
- Ruben’s 2001-favoritter
- Marius' 2001-favoritter
- T.O.K. - My Crew, My Dawgs
- Alexander O’Neal - Saga Of A Married Man


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish