Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
De La Soul - Thru Ya City (sgl)
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(b/w The Art of Getting Jumped) [Tommy Boy/Playground] Det begynner å bli en stund si De La Soul var de store hip-hop heltene. Ikke dermed sagt at alt de har gitt ut de siste årene bare har vært dritt, la oss bare si at det har vært ganske langt mellom godlåtene. Denne singelen endrer ikke så mye i så måte. 6/10Førstelåta "Thru Ya City" er slettes ikke noen dårlig låt, men det blir veldig De La Soul. Litt nytenkning hadde gjort seg, selv om den nok kan få deg til å nikke med hodet. Det er den sedvanlige loopen og skeive vibben, og det er jo for så vidt nok til å gi den godkjent. Dog under tvil, vi har hørt dette før.

Man kan også spørre seg om gutta har tenkt å kaste seg på Puffy Daddy (eller var det P. Diddy? Eller D. Shitty?) bølgen. Refrenget har de nemlig bøffet ("hot time runnin´ through ya city..." Husker ikke tittel eller artist, men den kjøres på heavy rotation på bl.a. Radio1 og P4 sommeren igjennom.), og tidligere har de jo tjuvlånt fra Eurythmics´ "Sweet Dreams". Sistnevnte fungerte derimot bedre enn det her, likevel er det nok sommerstemning over "Thru Ya City" til at man får et lite smil rundt munnen. Vi får se hvordan den klarer seg utover våren/sommeren.


Neste låt, "The Art of Getting Jumped", blir ganske fort slitsom. Den stakkato beat´en blir litt for tidsriktig, litt sånn Dre/r´n´b-aktig, men uten godfølelsen. Kanskje hadde det hørtes bedre ut hvis de hadde droppet de sydlandske elementene, men det hele høres ut som et krampeaktig forsøk på å være med i tiden, og samtidig få trøkka på oss enda mer sommerstemning. Produksjonen holder heller ikke mål, blant annet blir vokalen flat og lite fremtredende. Målsettinga om å få oss til å Jump to it, som refrenget oppfordrer til, slo i hvert fall ikke til i undertegnedes tilfelle. Jeg satt godt.

Er du De La Soul-fan, funker vel "Thru Ya City" bra for deg, og for så vidt også for hip-hop hoder uten noe spesielt forhold til bandet. Likeså hvis du er ute etter litt musikalsk solskinn og sommerstemning. "The Art of Getting Jumped" blir i så måte mer som en episode av Home and Away. Synes du det siste hørtes ut som et kvalitetsstempel, burde du ikke ha problemer med å finne musikk du liker, og har heller ikke behov for å lese spalter som denne.

Sjekk ut:
-Trippel Ett - Svar På Tal
-Mystikal - Danger (Been So Long)
-Rae & Christian - Sleepwalking
-guru's Jazzmatazz - Streetsoul
-Ty - Awkward


Les også
- Vikter Duplaix - Dj-Kicks


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish