Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Respect is burning pres. - Respect To DJ Deep
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Virgin] Dette er den fjerde i rekken av Respect is Burning-serien. For å overgå forrige utgivelse, Dimitri from Paris presents A Night at the Playboy Mansion, måtte de ha satt King Midas bak platespillerne. Likevel er resultatet absolutt vellykket. 7/10Dj Deep har lang ansinitet i faget, og dette gjenspeiles også i låtutvalget, som er noe mer variert enn de foregående utgivelsene. A Night at¿må vel sies å være en ren disco-skive, og faller litt utenfor sammenligningsgrunnlaget, mens Respect 1 og 2 hovedsakelig er litt mer "kantete" house. For det meste av ypperste merke, vel å merke.

Dj Deep drar med flere gamle klassikere, noen med litt mer flytende følelse over seg, enn på forgjengerne. Det meste funker, likevel er det høydepunkter som skiller seg klart ut. Førstedel av plata føles noe svak (Osunlades Cantos a Ochun & Oya faller litt igjennom i dette selskapet), men det kan være på grunn av de massive forventningene. Likevel er det først etter noen spor at godstemningen virkelig kommer. Dette har riktignok ingenting med kvaliteten på de første sporene å gjøre, de har bare en mye roligere tempo, men fenger absolutt.


I det absolutte toppsjiktet her finner vi blant annet Kimara Lovelace´ s Misery, en utrolig flott låt, med noen fantastiske vokalprestasjoner. Denne tåler absolutt å bli spilt om og om igjen, og så en gang til. Andre glitrende diamanter på skiva er Little Louie Vega (kongen, rett og slett) med Life goes on, hvor absolutt alt stemmer perfekt, spesielt Arnold Jarvis´ vokal. Småen velsigner oss også med Elements of Life, denne gang med hjelp av en annen flinkis, nemlig Blaze, som seinere på skiva også briljerer med How Deep is Your Love. Det ble mye namedropping, det her, men de som har fulgt med house-musikken de siste åra skjønner vel også hvor landet ligger.

Som dere ser så mangler det ikke på gode grunner til å kjøpe skiva, likevel er det også noen ting som trekker ned. Dj Deep har selvfølgelig lagt opp skiva litt slik at det skal være en stigning, men de svakere sangene blir som sagt litt for svak. Likevel er dette en samleskive absolutt verdig Respect is Burning-stempelet. Folk har jo uten tvil forskjellig smak også, kanskje liker du de svake sangen bedre enn det som her har blitt betegnet som rent gull.

Må høres, bør kjøpes.

Flere elektroniske samlinger;
-Prima Norsk
-StoneBridge - Fast, Funky And Furious
-Connected vol 2
-Nite:Life 02
-Jazzanova - The RemixesKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish