Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
D'Sound
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Virgin] Jeg bøyer hodet og biter i meg alle negative uttalelser fra fortiden. D'Sound er ikke lenger et band jeg får vondt i magen av å høre. Ikke nå lenger. Jeg er herved på vei til stranda - og det er en veldig bra følelse. 7/10La meg begynne rett på. Spor 7, "Girls (Want Everything They See)", kjæler med høyttalerne foran meg, og jeg kjenner at jeg er på nippet til å begynne å gapskratte. Ikke fordi det låter latterlig, men fordi jeg får en uvanlig god følelse når jeg hører hva jeg hører. Det er så glatt, så melodisk, så solfylt, men likevel med den brisen som gjør på vei til stranden-feelingen fremtredende. Jeg spiller den igjen, og det funker pokker ta hver gang.


Den låta er bare en av flere gode på denne skiva.

Det har vært noe grått mellom meg og D'Sound tidligere. Selvfølgelig har man hørt at de er et fremragende live-band, og bedre blir de. Likevel synes jeg fortsatt det blir noe kjedelig. Som de tidligere albumene også. Krampaktig kvasifunk, har jeg tenkt. Det gjør jeg fortsatt - til en viss grad hvert fall. På "Talkin' Talk" har det derimot både løsnet og lysnet mellom oss. Vi har kommet betydelig nærmere hverandre. Nærmest gode venner faktisk. Gode venner som lar fortid være fortid, og velger å se fremover, og sette pris på det som er akkurat nå.

Akkurat nå har D''Sound gitt ut sitt absolutt beste album noen gang. De har lagt mange av tendensene mot Brand New Heavies-funk til side - selv om litt fortsatt er der, men i passe doser - og går i større grad i sporene til nåtidig R&B. Både jazzen med og uten acid er vel også tilstede. Låtene er dessuten veldig ofte, om ikke alltid, veldig gode, og produksjonen er kledelig blank, og smooth som fan.

Du er sannsynligvis allerede fed up på singelen "Sing My Name", det er jeg også. Vi vil garantert høre skiva på annenhvert kjøpesenter fremover, høre oss i hjel på flere singler, og sikkert se tv-spots også. Det gjør derimot ikke skiva mindre god. Om noen uker er det ikke umulig jeg er urlei denne skiva, men den sjansen tar jeg. Akkurat nå er D'Sound uansett de beste eksponentene av frisk og dansefotfremkallende popmusikk her i landet. Og det er ment i beste mening.

Flere norske;
-Poor Rich Ones - All Those Present EP
-Sement#2
-Tweeterfriendly Music - Enjoy...
-El Caco - Viva
-Pangean - PubterranianKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish