Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
2 Pac - Until The End of Time
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Death Row/Universal] Snakk om å melke gullkua. 2Pac havner snart i den kategorien av artister som gir ut mer etter sin død, enn de gjorde mens de var i live. Siste tilskudd er en dobbelt-cd med tidligere uutgitt materiale. 5/10Hvem som fikk for seg at hip hop trengte en Elvis/Jesus-figur er ikke helt klart, men pengegriske Suge Knight på Death Row har mer enn én finger i spillet. Selvfølgelig kan man argumentere med at dette er materiale som ikke tidligere er utgitt, og således fortjener å se dagens lys. Uansett er det ikke mye nytt på denne cd´en.

2Pac var helt klart en mann med talent. Likevel var mye av det han laget preget av gjentagelse, spesielt på slutten av han karriere og liv. Det gikk i samme tema, stil, og også mannens rapping ble kjedelig i lengden. I så måte trekker denne skiva bare ned mannens anseelse. Det er ikke det at låtene er direkte kjedelige, men hele dobbelt-cd´en flyter sammen til en eneste smørje. Få låter skiller seg ut, og om de så gjør, så høres det ut som det meste han har laget før. Selv etter gjentatt gjennomlytting kan man vanskelig skille den ene låta fra den andre. Produksjonsmessig er det også helt greit, men ikke noe mer. Skiva skriker etter nytenkning, men det er vel litt i seneste laget nå.

Man sitter igjen med en ekkel følelse av at økonomiske motiver er drivkraften bak denne utgivelsen. At den er god promo for Suge Knights noe haltende label Death Row, er tydeligvis heller ikke negativt. "Thanx to tha Death Row Staff!" står det inni coveret, og man kan lure på hvem i all verden det er som takker. 2Pac selv er da vitterlig gått av ved døden, og har liten mulighet til å uttale seg.

Denne skiva er sikkert interessant for fans´en, men for oss andre kan den glatt forbigås. Dessverre er det vel ikke lenge til neste skive fra 2Pac kommer, siden Death Row ikke har tenkt å la gullgruva si hvile i fred med det første. Man kan lure litt på hva det neste blir. Digitalt triksede duetter med 2Pac og dagens store country-stjerner? Sjekk heller ut de første skivene hans.

Siste anmeldte av Schärer;
*Ugly Duckling - Journey To Anywhere
*Feven - Bränn BH'n (sgl)
*Run DMC - Crown Royal
*Lil Bow Wow - Bow Wow (that's my name) (sgl)
*Inconegro - Keeping It Lovely


Les også
- Outlaws - Novakane


Kommentarer fra brukere

NEGER HATER 07/06/2007 - 02:03

Jævla WANNABE'S as..

makaweli 07/02/2007 - 18:35

Tupac is the king
og dra til helvete med dere idioter som hører på kurt nilsen hahahahhaha
2pac is the king..

Paulie Liotta 22/07/2003 - 21:43

Yo punk, kan du engelsk, kan du thug språket. Hold deg til topp 20. Alle hip hopre bør ha respekt for 2 pac ikke bare for musiken men budskapet om at når en rap artist trakk en guner eller banka noen hadde ikke han eller hele hip hop miljøet ansvar for det. Han sang om ting som forandring og viktig historie. Alle har forsjellige meniger om musiken hans men de som lever thug, fikk alltid budskapet tilslutt. Synd det gjorde ikke du. Peace alle hip hopere...

ThugHug 24/04/2002 - 10:45

Mann, ass'. Sitter i skjærra, rocker på morra mi.

Thugstyle 24/04/2002 - 09:05

Hva feiler det deg a man?? Åssen kan den frekke lille ræva gi pac 5/10?? Rappere skifter ikke stil,image og budaskap, bare pågrunn av at de for dårlig kritikk av en no-life/low-life andmelder som deg.... dette albumet er så å si knallbra, det er fengende rytme,flyt,brae tekster og kick ass rapping. tupac var best da han levde og er best fortsatt. Det er ikke verst det til å være død, hæ? Jeg foreslår at du holder munn og gir plata en sjansje til.. Peace!

Lillia 25/02/2002 - 17:38

Luv ya Pac. Verden var et bedre sted mens du levde. Ps: så noen filmen Grindlock`d? Tupac var den desidert beste skuespilleren.

2face 24/02/2002 - 16:16

we mizz ya Pac!I cry 4 you !I feel ya Nigga

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse
Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish