Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Diverse artister: Perleporten
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
(EMI) Navnet Frelsesarmeen klinger i utgangspunktet godt i alles ører. For det er få organisasjoner tar hvem som helst til brystet på måten Armeen gjør. Med ¿Perleporten¿ klinger det kanskje enda bedre. 8/10¿Perleporten¿ er ikke bare en hyllest til tradisjonelle viser fra Frelsesarmeens sangbok, men også til menneskesynet og åpenheten de til daglig viser. 14 artister har i godt samarbeid med produsent Jørn Christensen komponert ei god plate som du godt kan koste på deg å ha i platesamlinga di.

Og det er et godt knippe musikere armeen har fått med seg. Her har artistene fått legge sine egne personlige preg på ¿gode gamle¿ vi vanligvis hører på Karl Johan akkompagnert med gitar og trekkspill. Produsent Jørn Christensen har gitt artister som bl.a. Hellbillies, Magnus Grønneberg, Morten Harket og BelCanto ganske så frie tøyler. Her får man en slepen og bakoverlent Tom Waits-inspirert tolkning av ¿Perleoporten¿ fra Vidar Busk og innslag fra amerikansk folk-tradisjon ført i gitaren av Steinar Albrigtsen. Di Siplene er frontet av Prepple fra Dum Dum Boys og foredrar ¿Å lykkes med sitt liv og få det godt¿ i ekte rock ¿n¿ roll stil. I så måte står de i vanvittig kontrast til de andre bidragene.


Tøffeste bidrag er kanskje rapperen Diaz som har satt ord til sin respekt og tanker om Frelsesarmeens gjerninger i form av låta ¿Takk¿. Modig gjort både av Diaz og Armeen.

Perleporten er ei plate med mange gode innslag. Låtene er godt presentert og produsert og gjenspeiler også artistenes ståsted rent musikalsk. Om du skulle ha aldri så mange nyttårsforsetter, gjør i alle fall en god gjerning i år; legg av et par røde og stikk ut å kjøp plata. Den er fin å høre på og går til en god sak.Kommentarer fra brukere

Christine 16/05/2002 - 12:06

jeg synes dette var veldig uvesentlig og dårlig. dårlig språkbruk og ordforråd. innholdet var irrelevant. skriv det på ny!! koz og klemz cbt

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish