Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Depeche Mode - Dream On (sgl)
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Mute(Playground] Depeche Mode skuffer svært sjelden. Det gjør de forsåvidt heller ikke på "Dream On", singelen fra den kommende skiva "Exciter", dersom man ser bort fra det siste sporet. 6,5/10"Dream On" er en litt annerledes DM-låt, selv om den holder seg klart innenfor grensene av hva som kan oppfattes som god musikkskapertradisjon fra deres hold. Dave Gahan synger litt annerledes enn før, kanskje litt gladere, men uten at dette ødelegger den gode, melankolske stemningen som de har vært så flinke til å uttrykke tidligere. Han høres vel egentlig litt trist, men tapper ut. Det er ganske pent å høre på.

Gode DM-låter har en tendens til å snike seg kjapt innpå, bli svært godt likt etterhvert, for så igjen å bli klistret til hukommelsen tilsynelatende til evig tid. "Dream On" er en slik låt. Fengende rytmer, pinlig enkle- og av den grunn- svært gode kassegitarklimpringer (som jeg unnlater å kalle "riff", for det er jo liksom ikke det de er), god og trygg vokalføring, og på toppen av dette hele noen koringer i refrenget som tar meg med i hvert fall noen verdige mil forbi Strømstad.

Den andre låta på singelen er også hentet fra den kommende "Exciter". Forhåpentligvis blir album-versjonen av "Easy Tiger" litt mer spennende enn den er her, hvor den framstår mer eller mindre som en litt kjedelig, litt uinteressant låt man kanskje ville ha satt på mens man lette etter noe bedre å sette i spilleren.

Men så skjer det noe oppsiktsvekkende merkelig. Tredjelåta er en remix av "Easy Tiger", plagsomt utført av en kar som heter Bertrand Burgalat og vennene hans. Men jeg er nå ikke så sikker på om dette stemmer helt. Jeg mistenker Atomic Swing for å ha hatt en finger med i spillet her. Eller kanskje det rett og slett ER Atomic Swing som gjør denne remixen, og at de har funnet på franske aliaser for å villede lytterne. Uansett, denne ualminnelig dårlige låta, remix eller ei, kunne de ellers alltid elskverdige DM-guttene ha spart seg for, fordi den ødelegger det gode inntrykket jeg sitter igjen med etter "Dream On". Som jo i seg selv er en svært god forsmak på det kommende albumet.

Se opp for intervju med Depeche Mode i sommernummeret vårt!

Se opp for flere anmeldelser her, her og her.Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish