Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Badmarsh & Shri - Signs
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Outcaste/Playground] London-duoen Badmarsh & Shri er tilbake med nytt album. "Signs" er så absolutt en vellykket oppfølger til debuten "Dancing Drums". 8/10De som var så utrolig heldige å få med seg konserten deres på Soria Moria Festivalen i Oslo, skjønte at "Signs" ikke ville få noe problem med å møte forventningene etter debutplata. Problemet var heller det, at det vanskelig kunne gjøres å gjenskape den fantastiske stemningen fra konserten, på skive. Første gjennomlytting av "Signs" var også litt skuffende, men etter det gikk det bare oppover.

De som forventer en ny skive i samme stil som "Dancing Drums", må nok innstille seg på at dette er noe anderledes. Badmarsh & Shri tar en litt ny retning med denne skiva, og tempoet er betraktelig skrudd ned. Ikke slik å forstå at det har kastet seg på chill-out bølgen, men drum¿n¿bass har fått adskillig mindre plass i lydbildet denne gang. Og det er helt greit det, når resultatet blir som dette. Fengende er det fortsatt, og det er nok av låter som får foten til å gå, men det låter varmere og mer "live" enn sist gang. Shris ferdigheter som multi-instrumentalist er så absolutt et pluss for musikken, og kommer også tydeligere frem enn på "Dancing Drums". I tillegg benytter de seg av et antall dyktige musikere, som med strykere, trommer m.m., gjør sitt for at lydbildet blir hakket mer utviklet enn tidligere.


"Signs" er blitt en funky og samtidig stemningsfull skive, som dekker de fleste ønsker og behov hos lytteren. Med det menes at den er variert og har en god fordeling av harde, drønnende låter og litt roligere, avslappende ting. Faktisk var det bare en konkret ting å klage på her, nemlig låt nummer to, "Swarm" (i skrivende stund har låtene bare arbeidstitler), som blir smått ødelagt av bassen og vokalen, som begge er platte og uoriginale. Dette er likevel for småtteri å regne, "Signs" er en gjennomført bra plate, som sannsynligvis også er svært slitesterk hva gjentatt lytting angår.

Gamle fans av Badmarsh & Shri burde finne godstemningen også med denne skiva, selv om den skiller seg ganske mye fra debuten. For de som ikke har blitt introdusert for duoen enda, anbefales både "Signs" og "Dancing Drums" på det sterkeste. Sist, og i hvert fall ikke minst; har du mulighet til å få med deg disse gutta live, så gjør for guds skyld det. Du vil ikke angre.

Sjekk ut;
*Tipsy - Uh-Oh
*Llorca - Newcomer
*Basement Jaxx - Romeo (sgl)
*INCredible Sound Of The Dreem Teem
*Orbital - The AltogetherKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish