Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Hi-Tek - Hi-Teknology
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Rawkus/Playground] En av de beste superprodusentene fra New York de siste åras "solo"album er en parade i godbeats og knallgjester fra ende til annen. Rawkus er fortsatt flott. 8/10Mest kjent er nok Hi-Tek som mannen i kullissene på Mos Def & Taleb Kwelis Black Star-album. Hyllet langt opp i skyene da den kom, fortsatt et eksepsjonelt bra album, og kanskje allerede en klassiker. Hi-Teks album sammen med Kweli som Reflection Eternal, "Train Of Thoughts", fra i fjor høst, er heller ikke et album som bør hverken gjemmes eller glemmes. Kweli trakterer mikrofonen som alltid på en fengende, drivende og gløgg måte, Hi-Tek som vanlig med svale instrumentaler, skapt av helt riktig vridning på knottene, og beats som både er vennlige, tunge og friske.


Dersom man skulle ha fått denne typen hip hop som en klump langt oppe i halsen, er det liten vits i å lese videre. Har du derimot allerede sansen for de nevnte albumene, og dessuten sverger til navn som Common, Slum Village, The Roots, Erykah Badu eller Jill Scott ¿ ja da bør du egentlig ikke lese mer heller. Dette vil treffe midt i blink.

For Hi-Tek begår langt fra total omveltning av sitt allerede etablerte sound, men dyrker det kanskje sterkere enn noen gang, og boltrer seg med eminente gjester. Talib Kweli er selvsagt også å høre her. På "Get Back Pt. II" deler han oppmerksomheten med DCQ, mens han på "Theme From Hi-Tek" sørger for vellyden å mikken alene. Begge spor snadder, begge spor med rytmer du ikke hører mange andre gjør om igjen, og er attpåtil glimrende.

Faktisk er det meste her svært engasjerende. I hovedsak selvsagt Hi-Tek selv sitt verk, da musikken vi hører her er ypperlig hip hop. Flere av dem kunne stått støtt selv uten vokal, men det gjør sjelden noe at Common, Mos Def, Slum Village, MOOD, eller Jinx Da Juvy (blant flere), låner bort rimene sine.

Dersom man kan snakke om temperaturer i musikk, er det vanskelig å unngå hvor varmt dette låter. Det er som om høyttalerelementene gløder, men reddes fra å smelte med tangent-, stryker- og gitartemaer som svaler dem opp, soulige stemmer som blåser en lett bris.
Noen vil kanskje mistenke dette for feige saker ¿ når jeg snakker om varmt her ¿ men nei. Hi-Tek er hard, men uten å være brautende, tøff, men samtidig med plenty soul, bad-ass, men uten pistol.
Dessuten har han så mange flotte venner at han ikke trenger bragge og gjøre seg til.

Mer snadder;
*Jaheim - Ghetto Love
*Erykah Badu - Mama’s Gun
*Beatnuts - Take It Or Squeeze It
*Missy Elliott - Miss E... So Addictive
*INCredible sound Of The Dreem Teem

Sjekk Rawkus’ hjemmesider herKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish