Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Blood Red Angel - The State Of Insanity
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Gutter/MNW] Tyskland har lange og sterke tradisjoner innen thrash metal. Blood Red Angel er immidlertid intet nytt tilskudd til denne eminente herreklubben, og det er synd.


3/10
Thrash metal spiller de riktignok disse fem, og vel er det nå såpass langt mellom hver representant for denne genren at det alene kanskje skulle evne til en viss begeistring. Det gjør det ikke her i gården. Her er vesentlige mangler å spore.

Dette er i underkant av førti minutter med midtempo metal bygd opp etter velkjent thrash struktur komplett med gitarsoloer i så og si hver låt. Backingvokal er det også mye av her slik at stilen man finner på denne skiva i allefall ikke kommer lenger frem enn 90- tallets spede barndom kronologisk sett. Det samme kan sies om det tekstmessige da dette er en blanding av såkalt sosioalt bevisste strofer og blodige skildringer av diverse voldshandlinger.


Alt dette er nå godt innenfor nevnte tradisjoner, men faller dødt til marken i sin nesten totale mangel på aggresjon. Vokal er punktet det skorter mest på, og den ligger i tillegg lengst frem i lydbildet. Det er rett og slett umulig å forestille seg en sint og smågal mann når en hører på denne tyskeren som ynder å kalle seg mr. Crime. Han høres ut som han må oppfordres til å ytre seg i nærvær av en mikrofon når man minnes hvorledes f.eks. Kreators Mille Petrozza kan hisse seg opp over det meste. Hva musikken angår så er det ikke tight nok til at takt- skiftene sitter som de skuddene de skal i god thrash. Det er også nærliggende å mistenke dette for å være noe av årsaken til at de virkelig kjappe partiene uteblir. Bandet ville kanskje falle av eget lass om de hadde forsøkt seg på dette. Bedre blir det ikke av at lyden på på denne utgivelsen sløver det hele ned. Det må guttene også ta på egen kappe siden de har produsert skiva selv. Likevel så finnes det et par steder hvor det tar seg opp, men da er mr.Crime raskt på pletten og overdøver bandets øvrige medlemmer.

Alt i alt er dette drøvtygging av oppbrukte riff og uinspirerende soloer. Skulle lengselen etter slik musikk bli for stor så grav heller bakover i egen platesamling.

Lese, lese;
*No return - Self Mutialtion
*The Haunted - Made me Do It
*The Haunted-intervju
*Thyrane - The Spirit Of Rebellion
*Lost Horizon - Awakening the WorldKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish