Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Loss - Verdict Of Prosperity
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Scarlet/MNW] Det å gå tilbake til røttene eller i alle fall å påberope seg en tilknyttning til gamle storheter er i metal sammenheng en svært politisk korrekt ting å gjøre. Loss utøver death metal fra en slik plattform, og så fungerer det da ganske så bra på denne utgivelsen som er deres debut. 7/10Svensk death metal slik den hørtes ut på begynnelsen av 90- tallet er rotskuddet vi har med å gjøre. Fra denne perioden huskes band som Entombed og Dismember( begge to eksisterer fortsatt for øvrig). Ikke så rent sjelden spillte barn av denne tiden inn sine ting i Stockholms Sunlight Studios med Thomas Skogsberg bak spakene.

Verdict of Prosterity har en lyd, særlig hva gitar/ bass angår, som ligger et par steinkast unna forannevnte både i og utenfor Sunlight. Loss har brukt sitt eget studio med det artige navnet HairyBones. Det fornekter seg heller ikke. Denne skiva har fått et mer grovkornet preg enn hva som antageligvis hadde vært tilfelle om penger hadde vært brukt på Sunlight. Selv om det hadde vært ønskelig med en smule mer definisjon til tider så kler denne innpakningen musikken til Loss på en svært god måte. Det rettes en oppfordring til bandet om at dette ikke pyntes for mye på i fremtiden slik altfor mange har en tendens til å gjøre.


Komposisjonene vi får servert er også gjort mye i samme ånd. Melodiene lurer ofte under en hard overflate og avbrytes jevnlig av reinspikka brutalitet. Min umiddelbare reaksjon er spissede ører og halvåpen munn i gjenkjennelsesglede. Introen på første låta, "Dominant Nature", høres til og med ut som en nedslipt utgave av åpningslydene på Grotesqes klassiker "Spawn of Azathoth".

Det hadde imidlertid ikke holdt gjennom åtte spor om dette var den eneste positive assosiasjonen man fikk.
Bandet viser at de kan mer enn å glede den litt tilårskomne delen av metalfolket. Måten de raskere partiene fremføres på er av nyere dato og melodiene er deres egne. Det melodiøse utkrystaliseres da også fullt ut i alle låter gjennom tidvise innslag av flittig gitarspill. Det er god flyt i disse sakene med unntak av "Mental Disturbance", en trudelutt med et intermezzo som aldri skulle ha vært unnfanget. Vokalen faller også fint inn i linjene de øvrige musikantene legger opp til. Faktisk såpass godt at dette må fremheves litt ekstra. Vokalist Hugo veksler konstant mellom death- vokal og en hesere hvesing, og han treffer bedre med dette enn mye annet lignende vi har hørt.

Slettes ingen dårlig greie denne skiva her. Den burde være verdt å høre for de fleste som liker metal av den mer ekstreme sorten. Litt mer slagferdighet hadde absolutt ikke vært å forakte der dette hører hjemme, men så er det tross alt kvintettens første anstrengelse, så det er lov å ha et håp om enda litt mer kraft til neste gang.

Lese mer;
*God Forbid - Determination
*Morgul Sketch Of Supposed Murderer
*Cronic Disorder - Torture TestKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish