Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Stormlord - The Curse Of Medusa
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Scarlet/MNW] Mye forskjellig å finne på denne MCDen som inneholder ikke mindre enn syv spor. Her svømmer live opptak, coverlåter, smakebiter fra neste album og et par hymner du ikke vil finne andre steder om hverandre. En MCD med kun sistnevnte skulle vi applaudert, men her er for mye ujevne ting. Dette blir middelmådig i sum. 6/10Før vi går skikkelig igang må varseltrekanten settes ut. Metalfans med synthfobi bør styre unna her.

Dette kunne fint ha vært to anmeldelser. Denne skiva inneholder spor med meget stor innbyrdes forskjell i interesseverdi. Det vi har å gjøre med her er nok en av disse dette-er-noe-morsomt-vi-gjør-imellom-slagene-vi sees-snart-igjen utgivelse. Mindre enn halvparten av sånnt noe har livets rett i den form det gis ut. Ved enkelte anledninger er jeg temmelig sikker på at det er duften av sedler som ligger bak. Om det gjelder Stormlord og selskapet deres Scarlet skal være usagt.


Stormlord har i det meste av sin tiårige eksistens ligget godt begravd i den italienske undergrunnen. De befinner seg nå på oversiden av torven og det vi hører fra dem er overbevisende saker. Derfor hadde det vært så mye bedre om jeg nå hadde skrevet om en MCD med det antall låter man forbinder med sånne. Det er selvfølgelig Stormlords egne studio ting jeg da skulle ha sett oppramset på baksiden av coveret. Dette er solide musikk-
stykker med et litt klassisk metal preg over seg.

Ensemblet har inkludert en tangent-musiker og han har fått nok av armslag. De øvrige bandmedlemmer med instrument legger ned et arbeid som er tungt nok til å være nesten death metallisk til tider. Det å komme med lyse og klare synth toner mot en slik bakgrunn blir omtrent som å ta ordet i en større forsamling. Man bør ha noe vettugt å si og det bør gjøres med selvsikkerhet. Stormlord har sterke nok låter til at dette fungerer. Riktignok blir det så koselig på "Dawn of Winter Solstice" at fantasien fylles av grønne enger ispedd løvetann. Akurat det var nok neppe det denne lærkledde gjengen ville, men opplevelsen ligger jo som kjent også hos lytteren.

Så var det dette andre da. Jo da, Stormlord holder et profesjonellt nivå også live. Etter publikumsstøyen å dømme må denne konserten i Roma ha vært severdig, men jeg vet ikke om jeg synes det gjør seg på en innspilling. For øvrig så har jeg heller ikke noe behov for å høre deres tolkning av Metallicas "Creeping Death".

Hvis du liker metal med episke melodier og en kraftig dose synth så kan Stormlord anbefales som band, men hør igjennom hele denne saken før du legger penger i den. Selv venter jeg på neste reelle album.

Sjekk ut;
*Blood Red Angel - The State Of Insanity
*Tool - Lateralus
*God Forbid - Determination
*Roachpowder - Atomic Church
*Cronic isorder - Torture TestKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish