Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Diverse artister - Boarding Time, Gate 1
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Wagram/NMW] Herlig samling av europeisk elektronika! Forventningene om nok en midt-på-treet samleskive ble gjort til skamme, dette er rent gull. 9/10Coveret gjorde kanskje sitt til at skiva var slik en gledelig overraskelse. Hele flyplasskonseptet, og ikke minst coverbildet, så litt billig og sammenrasket ut. Innholdet skulle vise seg å være helt motsatt. Ballet starter med den nydelige "Touched by the Hand of Tenorio" av Les Hommes, og derifra og ut er det perle på perle.

"The music to live your life as a movie" står det på coveret. Den filmen jeg ser for meg har drøssevis av varmblodige kvinner som cruiser på gamle scootere gjennom en eller annen sør-europeisk by, med store solbriller og flagrende skjerf i sekstitalls-stil...Det sa deg kanskje ikke så mye om filmen, eller kanskje sa det mye?

For å være litt mer konkret har vi her å gjøre med låter av bl.a. Tosca (duo hvor Richard Dorfmeister utgjør en halvdel), Nicola Conte og Soulstance. Noen oppramsing av høydepunkter er bare latterlig, da måtte jeg ha skrevet ned hele tracklistingen. Boarding Time er nemlig en tvers igjennom herlig skive, og attpåtil er den forholdsvis variert. Alt er likevel ganske tilbakelent og fint, så veldig kjapt blir det aldri. Det gjør heller ingen verdens ting, siden alle elektronikafans burde være såre fornøyd med det de får servert her.

Selv om det som sagt er unødvendig å nevne høydepunkter fra skiva, må likevel Zuco 103´s "Outro Lado" avsees litt spalteplass. Får ikke denne rytmen inn i kroppen på deg er du sannsynligvis bevegelseshemmet eller død. Eller en utrolig kjedelig person. "Outro Lado" mikser fløyelsmyk vokal med spreke trommer og sløye rytmer, med et blendende resultat. Ikke noen ny oppskrift, men få ganger fungerer det så bra som her. Nevnes må også Chiq Toxiq´s "Supernova Peva", som fikk meg til å hente fram lufttromma. For et herlig driv!

Det ble selvfølgelig til at endel "höjdare" ble ramset opp likevel. Jeg kunne ikke dy meg. Så er det da gjerne de litt kjappere låtene som fenger øret først. Lytter man til skiva et par ganger, oppdager man at alt, eller i hvert fall det meste, holder samme skyhøye kvalitet. Løp i butikken og skaff deg denne så fort du kan. Sleng en hengekøye i handlekurven også , så er sommeren reddet.

Mer snadder;
*Herbert - Bodily Functions
*Barbara Bui Café
*Kinobe - Sound Philes
*Kinobe-intervju
*Ordkrig


Les også
- DJ Jani - Xperience 1


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish