Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Ultimatum - The Mechanics Of Perilious Times
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Gutter/MNW] Ultimatum befinner seg et sted mellom thrash og heavy metal. Ikke vet jeg om det hadde hjulpet på resultatet om de hadde holdt seg til en stilart. Den virkelige underholdningen ligger derimot i tekstene. 4/10Ultimatum gir deg temmelig streit metal uten de store overaskelsene. De håndterer instrumentene helt greit og har et lydbilde jeg liker med stramme trommeskinn og en tydelig bass uten distortion.

Med dette utgangspunktet traver de gjennom ti låter uten at jeg blir sittende tilbake med annet enn en tom kaffekopp og lett sammensunkne skuldre. Dette er heismusikk. Det som særlig peker seg ut i negativ retning er vokalen. Den minner litt om Overkills Blitz, men på sitt mest slitsomme ligner den alt for mye på en masete treåring. Sammenligningen med Overkill gjelder forøvrig resten av bandet også. Skal jeg være rettferdig ovenfor Overkill, og det akter jeg å være, så er det egentlig kun snakk om en håndfull partier. Hadde man kunnet dra dette lenger så skulle jeg kanskje hatt noe å huske fra den tiden jeg viet Ultimatum, men dengang ei.


Noen band har av en eller annen grunn et behov for å forklare tekstene og/eller musikken sin, og tekstforfatter og vokalist Scott Waters etterstreber jo å ha: " lyrics that will challenge the listener". Tekstene hans kretser for det meste omkring ett og samme budskap formidlet i amerikansk dagligtale hva ordvalg symbolbruk angår. Se f.eks. på følgende forsøksvise enderim:
"Who says you can¿t mix aggression with a message of faith.
Music is an expression, with that there is no debate."

Scott Waters mener tydeligvis at dette er å legge lista for høyt, så Ultimatum har som allerede antydet tatt seg bryet med å forklare tekstene. Kun i forbindelse med trudelutten "Perilous Times" nøyer vokalist Waters seg med å kommentere: "Think I¿ll let you figure this one out for yourself". Min favorittforklaring er denne lille håndsrekningen:" If you would like to receive Jesus Christ as your Lord and saviour, you may pray something like this: (-)". Jeg har aldri sett noe sånt som: If you would pledge your allegiance to Satan than, spill some virgin blood under the full moon and scream out something like this: (-).

Det kan jo hende at Scott Waters leser dette så jeg kan for ordens skyld uttrykke meg i klartekst. Få vekk dette sludderet og skriv noen tekster som virkelig vil utfordre lytteren!

Les detta;
*Stormlord - The Curse Of Medusa
*Loss - Verdict Of Prosperity
*Piledriver - Love You AllKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish