Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Dream - It Was All A Dream
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Bad Boy/BMG] Dream er en ny amerikansk jentegruppe som lager enkel "r&b-inspirert" popmusikk. Gruppen består av Holly (15), Ashley (15) Diana (15) og Melissa (16), fire hvite high school-jenter som visstnok har blitt kalt "Girl Power¿s Next Wave" i amerikansk media. Vel, akkurat det får vi nå se på. 3/10Dream utgis på labelen Bad Boy. Det er plateselskapet til Sean Combs, tidligere kjent som Puff Daddy, nå P.Diddy. Han har produsert flere av låtene på albumet og er også executive producer. Puffy er virkelig tilbake nå. Ikke det at han har vært borte, men har vært vel opptatt med rettssaker og Jennifer Lopez de siste par årene. Nå kjører han hardt, både som artist og produsent, for ikke å glemme hans veldig fine kleskolleksjon "Sean John". Derfor stusser jeg over at han setter navnet sitt bak dette prosjektet. Hvis Bad Boy først skulle lansere en jentegruppe burde det vært med en mer multietnisk besetning, røffere matreale og mer attityde. Men det er nå bare min mening.


Du har sikkert hørt singelen "He Loves U Not", så da vet du sånn omtrent hvor landet ligger. Det er en litt kul "Genie in a bottle"-light, minus frk. Aguileras stemmeprakt. Jentene synger for så vidt helt fint, de, problemet er bare det at de andre låtene på albumet er veldig kjedelige. Jeg mener, hvor er trøkket?!? Veldig tannløst, dette her. Det er faktisk ikke èn annen låt jeg klarer å trekke fram. Sangene er for like, for slappe og forglemmelige. Dessverre. Noen er ballader, men de fleste er treige uptempoer. Hiphop- og r&b-referansene må du lete lenge etter, og det er jo veldig synd når en av de største på området produserer.

*Nsync viser stadig at det går an å lage 100% kommersiell pop som også er stor musikk, men det klarer ikke Dream. Det eneste sporet som er verdt noe er remiksen av "He Loves U Not". Her viser Puffy hva han kan, og jentene gjør en ganske god figur de også. Sånn burde hele albumet vært!

Jeg har liten tro på at Dream kan bli noe nytt Spice Girls med dette albumet, men gir dem gjerne en ny sjanse ved en senere anledning.

Lese, lese;
*Redman - Malpractice
*Nash - The Chancer
*Koffee Brown - Mars/VenusKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish