Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Thy Infernal - Warlords Of Hell
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Napalm/MNW] Her finnes alt, alt hva tittelen lover. Det være seg mørke sentimentaliteter, bangevennlige riff, klangen av sverdslag eller påkallelser av han der nede i fleng. Trass i alle de superlative virkemidlene er det det svenske preget over det hele som er mest slående. 6/10Det kommer ikke akkurat horder med black metal-band fra den andre siden av dammen. Jeg har til og med hørt enkelte derifra si ting som at man der i gården ikke har tilstrekkelig innsikt i the hardships of living in Scandinavia som da angivelig skulle være nødvendig for å kunne spille black metal. Thy Infernal er beviset på det motsatte jeg vil holde opp. Ikke fordi det er det beste amerikanske black metal-bandet, det er fortsatt Absu i mine ører, men fordi Thy Infernal høres så svenske ut.


Pakket inn i ullen lyd som disse krigshymnene er så skal man høre litt etter for få med seg dette svenske preget over musikken, men jeg tror de fleste som kjenner til In Flames o.l. vil se hva jeg sikter til etter ikke alt for mange gjennomhøringer. Det omtalte lydbildet er nok ingen slett produksjon, men et bevisst valg. Slut, Rapist, Armageddon og Impaler gjør nemlig hva de kan for gi oss et inntrykk av hvordan et helvete på jord vil fortone seg. "Warlords Of Hell" er da også en markert blackere skive enn utgivelsene til de svenske bandene jeg refererte til, og da er slik lyd en del av pakken.

Jeg har aldri helt klart å svelge denne svenske black metal-aktige stilen som i varierende grad inkluderer elmementer av thrash og heavy. På tross av mine kanskje medfødte motvilje mot dette svenske så er det Thy Infernals brede pensel som trekker ned. Det virker bare mot sin hensikt å trykke det omvendte korset i ansiktet på folk. Siden Thy Infernal faktisk lager musikk som slettes ikke er så verst, til tider ganske god, så er det bare forstyrrende med dette fråtseriet i ulvehyl og lignende effekter. Bedre blir det ikke når det tekstmessige er like blottet for subtilitet med låttitler som "Rotting in Hell". Selv om det finnes døgnfluer i metals rike så har jeg en følelse av at vi vil høre mer til Thy Infernal. Får håpe de tar seg sammen til neste gang.

Mer å lese;
*Cradle Of Filth - Bitter Suites To Succubi
*Stereomud - Perfect Self
*Ancient Rites - Dim Carcosa
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish