Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Nephasth - Immortal Unholy Triumph
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Mighty Music/MNW] Death metalen lever for tiden glade dager sett i forhold til situasjonen for noen år tilbake. Nephasth er helt avgjort blant det bedre som har dukket opp i denne perioden. 7/10Hvis du som meg aldri vendte death metalen ryggen slik altfor mange gjorde for å rendyrke sin black metal image på begynnelsen av 90- tallet og fremover, så har du nok smilt litt for deg selv mer enn en gang de siste par årene. Jeg vet ikke helt om jeg vil tilegge folk noen større integritet enn i nevnte periode, men det ser nå ut til at til at man idag setter pris på hele bredden de forskjellige metal- dissipliner har å by på. Death metalen er tilbake med fornyet styrke, og bra er det.


Nephasth har i så måte satt en passende tittel på denne utgivelsen. De har grunn til å være fornøyde med "Immortal Unholy Triumph". Dette er tighte saker som 90 % av tiden raser avgårde i høyt tempo. Det er ikke lagt to fingre imellom deg og den stikksag- aktige lyden til Nephasth, en absolutt kledelig innpakning. Totalt sett blir det svært pågående. Man må på en måte følge med, hvis ikke kan det gå en ille. Man kan med enkelhet høre hva bandet foretar seg til enhver tid. Det blir liksom frivillig tortur ved full bevissthet.

Bandet er på samme managment som Vader, og det er nettopp Vader Nephasth minner meg om. Det er ikke snakk om plagiat, Vader maner frem mørkere bilder, men de to finner et felleskap i et litt lysere lydbilde enn hva som gjerne forbindes med death metal og den utpregede tekniske spillestilen.

Det finnes noen svært sterke låter her, f.eks. åpningssporet "The Wrath Will Be Fire". Av og til savner jeg dog litt fylde. Det skal jo en del til å opprettholde drivet gjennom en hel skive uten en eneste gang å vakle. Greit nok, de små skår i gleden som er skal påpekes, men det føles litt galt å sutre for mye. Mighty Music har helt klart gjort det riktige i å signe Nephasth. Det virker som det satses en del på Nephasth så kanskje de tar turen fra Brazil til nordligere strøk f.eks. som support for Vader. Det er lov å håpe.

Les;
*Thy Infernal - Warlords Of Hell
*Eisheilig - Eisheilig
*2nd Gen - Irony IsKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish