Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
LSK - LSK
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Sony] Organisk cross-over musikk som prøver å være sjelfull, men ikke får det helt til. LSK faller litt igjennom med sitt forsøk på å skildre verden i dag og enkeltmenneskers problemer i hverdagen, og ender opp med en blek skive. 4/10Noe særlig informasjon om hva og hvem LSK egentlig er, får vi lite svært lite om. Skiva begynner med den lite tiltalende "Cubanna Anna", som selvfølgelig er inspirert av nevnte øys musikk. Låta er for sukkersøt og endimensjonal, helt uten den Cubanske musikkens lekenhet og sjel. Dette er et gjennomgående problem for skiva, LSK prøver krampeaktig å skape en eller annen følelse i musikken sin, men greier det sjelden.

Det er ikke lett å sette fingeren på hva som mangler, men det er fristende å sammenligne med såpeseriene på tv, som skildrer store menneskelige drama og kriser, uten at du lar deg lure i det hele tatt. Sammenligningen er riktignok litt urettferdig, riktig så kjedelig er ikke denne skiva, i hvert fall ikke hele tiden. Men det er ingen nerve i dette, ingen glød.

Temamessig sklir låtene alt for ofte ut i det banale, og den glatte mannlige vokalen gjør ikke ting bedre. På "Don´t Cry", en av de siste låtene, har de byttet den ut med en nydelig kvinnevokal, -hvorfor er ikke dette gjort oftere? Synd, for låta er en av de bedre på skiva, med et enkelt men vakkert levert budskap. Ellers går det mye i kjærlighet og -sorg, verdens urettferdighet, myndigheter og overbyråkrati osv. Greit nok, dette er tema det har blitt laget fantastisk musikk over, men LSK greier ikke å tilføre noe nytt.

Alt i alt en heller uinteressant skive, som har store problemer med å engasjere. Mye kunne vært gjort på produksjonssiden, men dette er likevel tynt materiale. Inntrykket rettes noe opp mot slutten av skiva, men for sent til å utgjøre noe særlig. Ikke la deg lure av det nydelige coveret, dette er stort sett dønn kjedelig.
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish