Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
D12 - Devils Night
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Shady Rec/Universal] De fleste ble introdusert for D12 da Eminem spilte på Oslo Spectrum tidligere i år. Gruppa har hele tiden insistert på at de kan stå på egne bein, med fokuseringen på stjernemedlemmet i tankene. Nå er skiva som skal bevise påstanden her, uten at vi blir så mye klokere. 7/10Det første som slår en er den dårlige humoren som gjennomsyrer Devils Night, men dette er jo ikke særlig overraskende hvis en tar et tilbakeblikk på Eminems soloutgivelser. Denne skiva er nemlig bygget opp rundt samme lest, faktisk er konseptet så likt at man kan begynne å lure på om ikke Eminem har stått for mesteparten av ideene og arbeidet alene. Det er for så vidt også han som står for de fleste refreng og de feteste versa, dermed kan man nesten si at dette er "Eminem featuring D12", men det var vel uunngåelig. Mannen er jo tross alt blitt en slags rap´ens Michael Jackson. Og, NEI, det er ikke bare fordi han vet å sjokkere.


Alle vet jo at Eminem har en særegen og bra flyt. Da er det mer interessant å se på resten av gruppa. De fleste gjør sine ting bra, men Bizarre har jeg litt problemer med. Noen ganger fungerer stilen hans, men ofte blir det bare treigt og snøvlete. Inntrykket av han som gratispassasjeren blant de seks satt seg, ellers står det som sagt ganske bra til på rimfronten, uten at noen utmerker seg spesielt. Få av de gjør noe som kan regnes som nytt og spennende, men det er helt på høyde med mye annet som utgis for tiden.

Godlåter er det nok av på skiva, men om de tåler tidens tann kan ikke garanteres. Ting som fenger fort har tendens til å eldes fort, men her snakker vi om såpass solid håndverk at det sannsynligvis holder seg en stund. "Purple Pills" har vel de fleste fått med seg, ellers kan man nevne "Nasty Mind", "Ain´t Nuthin´But Music" og "Instigator". Faremomentet er at mange av låtene blir for like hverandre, og ikke minst Eminems tidligere gjøglerier på skive. Det blir liksom aldri D12´s skive, dette er Slim Shady´s show igjen. Noe som sikkert er greit for alle andre enn resten av D12, men han bør passe seg så han ikke kjører seg helt fast i samme spor.

Diskusjonen om hva som er "ekte" hip hop og ikke, går fortsatt høyt. Jeg melder meg ut med en gang. Låter det fett, så låter det fett (og da er selvfølgelig folk som Wyclef Jean utelatt uansett), uansett om de selger tonnevis med skiver. Allikevel er det forståelig hvis noen mener Devils Night er for tilpasset et stort platesalg. Men igjen, det låter ofte fett, og får omtale deretter.

Lese, lese;
*Promoe - Government Music
*D12-intervju
*Clemens - Professionel Bla Bla...
*Redman - Malpractice
*Uro - Sirkus UroKommentarer fra brukere

trine 24/02/2003 - 14:54

jeg synes eminem er råbra!!!!!ihvertfall sammen med d-12!!!!!!håper at eminem fortsetter,og at han ikke gir seg som han har tenkt til!!!!!!!
stå på eminem!!!!!!!!

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish