Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Tha Liks - X.O. Experience
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Loud/Sony] The Alkaholiks er tilbake med mer lovprising av alkoholens gleder. Tidligere har det svingt bra av skivene deres, denne gangen skuffer de litt. 6/10Grunnet blant annet trangsynte platebutikker som ikke ville selge skivene deres, har Alkaholiks sett seg nødt til å bruke forkortelsen Tha Liks på permanent basis. Ellers er alt som før. Tekstene er fortsatt grundig dynket i sprit og øl, kombinert med store doser damer og skryt. Flinke er de, men kanskje begynner formelen å tynnes ut. Vi har hørt mye av dette før, variasjonen kunne vært større. Likevel, Tha Liks har sjarm og humor, og vi tåler fint å høre mer av slikt.


Flere av låtene, som for eksempel "Bully Foot" med Busta Rhymes, kunne lett være en skikkelig godlåt, men det blir litt slapt. Et gledelig gjenhør med Busta var det likevel, men med bedre produksjon kunne det blitt enda bedre. Låten følges opp av "My Dear" med Defari, som rett og slett er slitsom. Et masete og skurrende keyboardloop ødelegger låta fullstendig, og igjen er produksjonen slett.

Heldigvis finnes det også flere låter som svinger. "DA DA DA" har mer av den løssluppenheten vi husker fra tidligere utgivelser. Vokalen flyter også ganske bra, gutta kan jo å rappe, bare de greier å holde fokus på plass. Ellers har vi "OZ Quartet Part 1", en rolig greie der melodien skaffes til veie ved å blåse på tomflasker, "Sickness" der de viser god gammel partyform, og den seige "Goin´Crazy". Flere er det, og gjesteartister som Xzibit, King T og Butch Cassidy hjelper med å trekke opp inntrykket.

Produksjonen er hovedsakelig gjort av E-Swift selv, med gjestespill av blant andre Rockwilder og The Neptunes. Som sagt blir det noen ganger litt for slapt, det mangler litt sprut. Noe av den brodden Tha Liks hadde tidligere er borte på mange av låtene, de høres til tider litt uengasjerte ut.
Fyllesjuke?
Likevel er det høyt nok nivå til at de får godkjent for denne skiva. Litt bittert er det likevel når man vet de kan bedre, og "X.O. Experience" med noen forandringer kunne blitt mye fetere. Vi får håpe de lager neste skive på vorspiel, denne høres noen ganger ut som den er laget på nachspiel.

Sjekk, sjekk;
*D12-intervju
*Clemens - Professionel Bla Bla...
*Redman - Malpractice
*Hip hop?
*Promoe - Government MusicKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish