Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Krisiun - Ageless Venomous
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Century Media/Tuba] Det fines noe som kalles den tenkende manns metal. "Ageless Venomous" må i så fall være gal manns metal. 7/10Krisiun vil være kjent for flere som et et av Brazils sterkere death metal kort i nyere tid. "Ageless Venomous" er ingen overaskelse i så måte, bulder og brak, presist og tungt som bare det. Krisiun kan helt klart levere death metal av klasse, men disse karene vil noe mer. Vel er det brutalt og relativt dystert, det er ingen genrelek, men så absolutt ikke hverdagskost heller.

Dette er fremfor noe annet, death metal statutter inkludert, musikk til å bli gal av. Nå er nå ikke det noe nytt å spille forstyrrende death metal. Morbid Angel har jo alltid gjort det. Krisiun drar det mye lenger, litt for langt for min mentalhygiene.


Disse deliriske kvalitetene ved musikken ble raskt åpenbare for meg. Jeg var derfor så gjestfri at jeg utsatte dem som har vært uheldige nok til befinne seg i min bopel siden "Ageless Venomous" kom meg i hende for Krisiuns demens. Ingen, uansett ståsted hva musikk og dannelse angår, klarte seg gjennom en omgang uten å gi uttrykk for misbehag. Derfor tror jeg Krisiun sikkert kan få solgt noen skiver til de forskjellige lands fengselsvesen. Lyd brukes jo som kjent til å få fanger til å bryte sammen og bli doktile. Det blir selvsagt for kraftige saker for ordensmakten i hjemlige trakter, men i Krisiuns hjemland har man tradisjoner for politibrutatlitet og tilhørende fangeopprør som passer. Det å være fengselsmusikant i Brazil er kanskje ikke noe man vil være bekjent av, men det kommersielle potensialet finnes utvilsomt.

Jeg tror bandet først og fremst er ute etter å vri om hodet på metalentusiaster og ikke tilfeldige forbihørende. Ikke sjelden serveres skikkelig fengende ting akkurat lenge nok til at du rekker å kaste deg på, og nettopp i det du har begynnt å duppe med hodet snus det hele opp ned eller til noe enda mer uforståelig. Man må være vanvittig bevisst på hva slags forventninger folk instinktivt har til neste strofe for å kunne manipulere og kødde med tilhøreren på så mange utspekulerte måter at man blir lurt om og om igjen skiva igjennom. Det er i seg selv imponerende med slik innsikt.
Galskap og innsikt gjør immidlertid ikke god musikk alene. Det er ganske så slitsomt å høre seg gjennom "Ageless Venomous". Lønn for strevet får man på en måte, men ikke i den utstrekning man skulle.

Instrumentalen "Serpents Specters" anbefales ikke uten smertestillende lett tilgjengelig. Det er i det hele tatt vanskelig å bli helt klok på dette her. Kanskje er jeg ikke selv tilstrekkelig sprø for verdsette Krisiun fullt ut.

Lese;
*God Forbid - Determination
*Roachpowder - Atomic Church
*Cronic Disorder - Torture TestKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish