Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Th3 3lvi5 Chann3l - Hardly Rocket Science
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Hug Records] I leiligheten sin i Tønsberg sitter en mann som har påbegynt andre halvdel av tyveårene. Kun fragmeneter av lys fra TV-skjermen bryter mørket. Det er kveld og han ser film. Han ser den filmen han mener er verdt å se, og det er ikke få. Favoritten er Hal Hartleys "The Unbelieveable Truth", et mesterstykke i triviell dialog. Ron, som mannen kaller seg, lar seg inspirere, reiser seg sakte fra godstolen, kysser sin datter Lulu godnatt på pannen og plukker opp gitaren fra gulvet. 6/10De av dere som har frankert Oslos konsertscener noen år vil nok huske Ron, eller th3 3lvi5 Chann3l som er hans kunstneriske alibi for øyeblikket, fra power-poperne i Planet Bee eller som den eksentriske frontfiguren i Stooges og Velvet Underground inspirerte Eastwood. Band som i dag er oppløst, men som fortsatt lever videre i vår indie-bevissthet.

Siden sist har Ron gått solo. Rock¿n roll-myten la kjepper i hjulene for utviklingen av Eastwood og frontfiguren selv var gått lei av å kompromittere. Derfor styrer han alt på "Hardly Rocket Science", en ep som nekter å gi slipp på vår musikkhistoriske arv slik vi kjenner den fra allerede nevnte legenderockerne, men også gjennom nyere stitråkkere som Beck og skotske Beta Band (som for øvrig kommer med ny skive 1. Juli). Resultatet er en samling låter som forener riff-rock med lavmelt elektronika og behersket Lou Reed vokal med samplede svarte beats. En kombinasjon som særlig gir utslag på den vakre og umiddelbare tittellåta, "Hardly Rocket Science" og den lekne "¿Belushi Style". Pluss for stilige låttitler.


Men enkelte ganger kunne det vært fordelaktig med en såkalt second opinion, for deler av låtene kunne nok vært utviklet til det bedre og det er jo fort gjort å bli litt småsær av å holde på sånn helt alene, da. Men der igjen, så lenge man tror på og mener det man gjør, kan det aldri bli feil, bare litt vanskeligere for alle oss andre å forstå. Vi vil nok se Th3 3lvi5 Chann3l på scenen i hovedstaden fremover og det kan fort bli spennende.

Lese, lese;
*Snow Patrol - When It
*Ash - Free All Angels
*Neil Michael Hagerty - NMHKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish