Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Sisqo - Return Of Dragon
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Def Soul/Universal] Sisqo gjorde det så absolutt med den geniale singelen "Thong Song", og ønsker såvisst å gjøre det igjen. Med med materialet som er samlet på dette albumet vil det nok ikke skje med det første. Han tar i mer enn hva han er god for, og ingen tidligere slägere om bikiniunderdeler kan redde han. 5/10Musikken til både Sisqo og det han gjorde med sin tidligere gruppe handler mest av alt om sex. Så også denne gangen. Om det derimot er gjort like gjennomført frekt og elegant alltid er en helt annen sak.

Sisqo har noe, det har han, men han mangler også mye av det andre samtidige har i bøttevis. Han mangler R. Kelly, D’Angelo og Jaheims både eleganse og funkyness. Hva digitalitet og futurismesound angår, overgår både Destiny’s Child, Missy Elliott og Aaliyas siste utgivelser denne.

Også er det så fordømt overdrevet. Gjennomgående er låtene og produksjonene fryktelig storslåtte og stormfylte anthemforsøk som mest ender opp med å være fryktelig masete.
Han har en for så vidt egen, men slitsom trang til synkoperte stakkato-rytmer. De raser rundt i hodet dersom du kjører albumet tvers gjennom. Flere av låtene underveis fungerer godt i eget selskap, men drukner i albumsammenheng. Karusell kan være pirrende og morsomt et par ganger, men etter 8 - 10 ganger er du garantert både svimmel, klam og kvalm.

På "Last Night" gjør derimot Sisqo saker jeg trives med. Låta har et fett driv og rytme, en svært fengende vokalmelodi og et riktig flott refreng. Den er forresten b-siden på den Teddy Riley-produserte singelen "Can I Live", som også er en av godlåtene herfra. Egentlig burde det kanskje vært omvendt, eller i det minste gjort to singler ut av det. Men slik er det nå. To flotte låter begge to.
For å nevne en låt til, er Sisqo på "Without You" gjenforent med sine tidligere kompanjonger i Dru Hill. Den også godkjent, men sammenlignet med mye av hva Dru Hill har gjort før, en heller flat sak. Som så altfor mye annet på skiva.

Sisqo har visst avtaler med gigantene Pepsi og Mc Donalds, som man avslutningsvis også kan dra visse paraleller med. Begge disse er godt i små doser nå og da, men det finnes alltdid veldig mye som er veldig mye heller å foretrekke. Slik er det nok også med "Return Of Dragon".

*R. Kelly - TP-2.Com
*Jaheim - Ghetto Love
*Destiny’s Child - Survivor
*Missy Elliott - Miss E... So Addictive
*Absolute R&BKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish