Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Pleasure Forever - Pleasure Forever
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Sub Pop/Tuba]San Diego-baserte Pleasure Forever har fartstid i mange relativt legendariske bråke-band som Angel Hair og The VSS, men her har medlemmene gått sammen for å gjøre noe helt annet. Sikkert et sjokk for mange, men dette er i mine øyne en positiv videreføring av hva de har drevet med tidligere. 8/10Fokuset er sterkere på det depressive, pompøse og klassiske, og Pleasure Forever er absolutt ett banda å holde øye på.

Disse tre personene startet bandet Slaves for et par år siden, da deres gamle band The VSS gikk mot slutten. The VSS var frontet av tidligere Angel Hair-vokalist Sonny Kay, som også driver det suksessfulle undergrunns-selskapet GSL, kjent for utgivelser av band som The Locust, The Starlight Desperation m.m. Sonny Kay ville fokusere på sitt selskap, og de resterende 3 medlemmene av The VSS gikk over til dette bandet. The VSS kan man beskrive som frenetisk elektronisk rock, med sterke røtter i ting som i mange år har kommet fra byen San Diego.


Med Pleasure Forever har de lagt bak seg punken og hardcoren, og fokusert på en blanding av sterke piano-melodier, blandet med drivende gitarer og rockete tromme-takter. Det er vanskelig å sette fingeren på hva dette egentlig er, men man kan høre de har lyttet på Nick Cave And The Bad Seeds, men blandet dette med mer moderne undergrunns-rock. Som sagt, vanskelig å sette fingeren på det.

Det dominerende i lydbildet er vokalen og piano-spillet til Andrew Rothbard. Han synger med en skitten men melodiøs stemme, som mildt sagt var uventet for meg. Men det fungerer meget bra, og det er nok sterke låter på denne utgivelsen til å kunne beskrive den som et viktig eksempel på en videreføring av det San Diego-scenen har vært forbundet med tidligere.

Favoritt-låter på denne skiva er den rockete og ekstremt catchy "Meet Me In Eternity", som lett får igang den late rocke-foten din. "Stay Precious" er som en country-låt dratt gjennom søle og sæd, med en vakker mørkhet rundt seg, noe bandet sikkert har lagt mye vekt på å få gjennomført.

Vil du kjenne et friskt pust fra rocke-fronten, høre noe som er vakkert, skrudd, dystert og seksuelt, er Pleasure Forever en liten diamant på en strand av gråstein. Det går rykter om et Norges-besøk på høsten, og vi får håpe det skjer. Sjekk ut denne.

*Nick Cave & the Bad Seeds - No More Shall We Part
*Nick Cave, Oslo SpektrumKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish