Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Romeo Is Bleeding/Waiting For Better Days - Split CD
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
Om ikke en fantastisk utgivelse, er denne et eksempel på at ting på hardcore-fronten ikke trenger å komme fra USA for å være bra. 6/10I Frankrike og Sveits skjer det faktisk litt av hvert på hardcore-fronten. Band som Ananda og Knut har allerede fått muligheten til å gi ut plater på det høyst etablerte metall/hc-selskapet Hydra Head Records, og mange mindre band er på vei oppover. To av disse er å finne på denne 6-spors cd’en.

Vi tar først for oss Romeo Is Bleeding. Bandet er fra sørkyst-byen Marseille i Frankrike, og har tidligere gitt ut en CD/LP som har fått mye skryt rundt i Europa. Musikalsk er dette moderne metallisk hardcore, inspirert sterkt av band som Botch og tidlig Cave In (begge band på allerede nevnte Hydra Head Records), men det positive er at bandet aldri blir for enerverende i sin fremføring, for det har det lett for å bli når man leker med metallen.


RIB er til tider melodisk, til tider støyende, og noen få ganger rockete. De kunne gjerne lagt den "melodiske" stemmen på hylla, da den ikke har noen videre funksjon. Men låtene såvel som produksjonen på denne platen holder så absolutt mål, og var en positiv overraskelse i det havet av møkk som florerer i hardcore-verden i disse dager. Godkjent.

Wating For Better Days er annerledes enn RIB. De synger hovedsakelig på fransk, og det er mer melodisk og langt mindre metallisk enn RIB. Et slags hybrid av pling-plong emorock og skrikete hardcore, uten videre suksess i mine øyne. Det er en oppskrift vi har hørt og sett fremført i mange år nå, mange fra Frankrike faktisk. Screamo-band som Fingerprint og Ivich gjorde i sin tid denne formen for musikk med mer innlevelse enn dette bandet. Uansett, hørbart men ikke videre interessant.

En liten pekepinn på at ting skjer i Europa i disse dager, og i dette tilfellet Frankrike. Jeg kan nevne andre interessante band som Brazen, Vanilla, Shora, og Amanda Woodward, som man kan lytte til hvis sjansen byr seg. Yaaz.
Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish