Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Diverse Artister - Sound of the Pirates 2
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[XL/Playground] Om ikke like viktig som den første utgivelsen i denne serien, men låter glimrende gjør det likevel.7/10På min liste over fjorårets beste plater, kom ¿Sound of the Pirates" veldig høyt opp. Det var muligens den beste av de mange latterlig gode UK garage samleskivene som ble øst ut på markedet i året da denne fantastiske musikken nådde massene. Målet var å gi et inntrykk av Londons piratradio, der den britiske garagen vokste og levde beste velgående lenge før sjangeren nådde Ayia Napa, Oslo eller hitlistene. Zed Bias sto for miksinga, og plata er spekket med (da) nye og litt eldre klassikere. En gjennomhøring tar meg tilbake til i fjor sommer, da jeg og mine venner danset oss svette og lykkelige til disse låtene. Gåsehud.


Nok mimring nå. Ny sommer, ny "Sound of the Pirates", denne gangen med Ed Case på saken. Ballet åpnes med "Save my life" av vanvittig dyktige Todd Edwards, "Gud" har jeg hørt han har blitt kalt av flere folk med peil. Så fortsetter det med Wideboys¿ "Heartache", en låt vi har hørt mange ganger før, men ingen kan hause opp som de gutta der, så det gjør godt å høre den igjen. Wideboys kommer tilbake senere også, med den nyere "Sambucca", et potensielt anthem i diverse kretser, av ulike årsaker. Jævlig tøff er den i hvert fall.

La meg også nevne den helt rå og eksklusive remixen av Suburban Licks "You¿re mine", og Ed Case & Sweetie Irie-miksen av Gorillaz "Clint Eastwood". Fiffig. FOR IKKE Å GLEMME årets låt, i hvert fall for garage-nerder som meg selv: "Boo" med Sticky featuring Ms. Dynamite. Herregud, kvinnelig MCing, liksom, som er så jævlig bra og¿, ja jeg har ikke ord. Bare hør, om og om og om igjen!

Denne plata er dessverre ikke like viktig som forgjengeren, og grunnen til det er at mange av låtene rett og slett er for gamle. Det lages såpass mye bra garage/2step at det virker litt unødvendig å ha med låter som man hørte første gang for over et år siden. Utrolig bra låter selvfølgelig, men liksom ikke like aktuelle. Og det bør nesten materialet på en slik samleplate være, for ikke å drukne i mangfoldet. Det er jeg redd denne plata vil gjøre. Men bevares, har du lyst på litt 2step å kose deg med på sensommeren, så er "Sound of the Pirates 2" et klokt kjøp.

*Dane Bowers - Shut Up... (sgl)
*Flirt-intervju
*True Steppers - True Stepping
*Artful Dodger - It’s All About The Stragglers
*Wookie - Wookie
*Wookie-intervju


Les også
- So Solid Crew – They Don’t Know
- The Streets – Original Pirate Material


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish