Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Judas Priest - Demolition
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[SPV/Playground] Hvordan var Iron Maiden med Blaze Bailey? Grusomt. Hvordan er Judas Priest i 2001 med ukjente Ripper Owens i spissen? Ganske så døvt, ja. Han skal ha for navnet sitt, det liker vi, men vi trenger lærhomsen vår i spissen, ellers er det ikke Judas Priest for svarte. 2/10Det første som slår meg når jeg setter på denne skiva, er hvor klinisk ren lyd det er. Det høres ikke ut som gitarforsterkerne ble mikka opp, men kjørt rett i bordet. Det låter nesten industrielt i sin renhet, og jeg tror de aller fleste Judas Priest-fans finner dette som nok en grunn til å riste på hodet over dette.

De vil vel bli moderne, men mikse det med god gammel heavy metal. Funka ikke helt det, nei. Låtene er ikke tilstede. Refrengene er ikke catchy, herr Ripper Owens leker med alt fra det high pitchede Rob Halford aktige, til macho-skriking til grunge-vokal. Dette hadde ikke engang kommet igjennom nåløyet om det het noe helt annet enn Judas Priest.


I bunn og grunn bare en svak metall-skive, ikke noe mer eller mindre. Bare trist det står Judas Priest på den, for da blir det enda tristere.

*Sigh - Imaginary Soundscape
*Firehouse - O2
*WASP - Unholy Terror


Les også
- Hardcore Superstar - Thank you (for letting us be ourSelves)


Kommentarer fra brukere

Andreas 24/10/2006 - 00:14

En horribel anmeldelse av et fett album! Har du i det hele tatt hørt på verket? Det virker absolutt ikke slik. Selvfølgelig er det de som ikke takler forandringer og all respekt for det, men jeg ser deffinitivt ikke problemet med Ripper Owens! Fantes det noen bedre etterfølger av Halford? Neppe, og hans vocal prestasjoner herpå er rett og slett utrolig.

Der er jo i bunn og grunn ganske opplagt at Prist ikke ville høres ut slik de gjorde med Ram It Down og Painkiller da de snekret sammen dette albumet, da vocal skiftet kom. Jeg synes ikke de stikker så langt bort fra Jugulator som forøvrig også er et strålende album.

Når man ser på låt materialet er det et meget godt knipe sanger her som burde nevnes. Ikke minst Feed On Me og Blood Sucker. K.K og Tiptons gitar jobb herpå er guddommelig og burde absolutt trekkes ut i lyset. Ikke minst det utrolige fundamentet i rytme seksjonen til Ian Hill og Scott Travis.

Demolition er ikke en plate man anser som en typisk Judas Priest plate, men tok bandet i det hele tatt musikken tilbake til British Steel eller Painkiller med Angel Of Retribution?

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish