Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Two Lone Swordsmen - Furthure Reminders
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Warp/VOW] Det er de som mener at Two Lone Swordsmens forrige skive, ¿Tiny Reminders" var fjorårets beste utgivelse. Selv om jeg ikke er enig i det, vitner utsagnet om at skiva der disse låtene er hentet fra har en meget høy kvalitet. Og remixen er ikke så verst den heller. 7/10Remixskiver som dette er nesten en egen idrett innen musikk. Mye drit har blitt slengt sammen for å tyne max ut av en elller annen hitlåt eller skive. Det er neppe det som er motivet når Two Lone Swordsmen lar låtene sine bli remixet. For det er ikke akkurat noen liste låter her. Jeg kommer til kort når jeg skal fortelle hvem som har gjort remixene på denne skiva. Ricardo Villobosa er riktigtnok en spansk tecno-DJ og Calexico et pop/rocke band. Ellers er det mye rart her.


Mye kan tyde på at de respektive artistene har fått ganske frie tøyler når de har gjort sin remix. Artisten med det klingende navnet C-PIJ har like godt lagt til vokal på begge låtene de/han/hun har mixet. Det er jo ikke helt vanlig når låta i utgangspunktet var instrumental. Disse to låtene, den siste og den første faktisk, er de som høres minst ut som Two lone Swordsmen. Ellers går det fint ann å kjenne igjen de kalde, klare og technologiske beatsene Two lone swordsmens er kjent for.

Two Lone Swordsmen er som navnet tilsier en duo, og Andrew Wettherall er den absolutt mest profilerte artisten. Andre halvdel av duoen har det klingende navnet Tenniswood. Skogstennis, altså.

For å annbefale en skive som dette burde jeg nesten kjent deg personlig. Og det gjør jeg jo sansynligvis ikke. Men jeg ljuger ikke når jeg sier at Two Lone Swordsmen er et viktig band på den elektroniske scenen. Men så er de jo også ute på det meget respekterte og ganske pussige selskapet Warp, som bla. har kongen av teknologiske rariteter; Apex Twin i stallen sin.

¿Furthure Reminders" er faktisk en lettere tilgjenglig innføring i Two Lone Swordsmen enn det "Tiny Reminders" er. Ofte er det jo slik at remixene er langt særere en orginalen, men altså ikke i dette tilfelle. Hvis du faller for Wettherall sin musikk kan du jo sjekke ut dobbel cd`en "Live at the Scocial", der han gjør et svært passende DJ-set. Desstuen er det meste som er gitt ut på Warp verdt å låne øre til.

*Fluke - Progressive History X
*Paul Oakenfold - Swordfish Soundtrack
*DJ Krush - ZenKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish