Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Freestylers - Pressure Point
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Freskanova/Playground] Noen lyspunkt, men skuffende plate fra Freestylers. Litt nytenkning hadde slettes ikke skadet. 5/10Freestylers fenger som alltid i begynnelsen, men resirkulerer i grunn bare sitt tidligere materiale. Som igjen er en resirkulering av andres materiale, hvis man skal pirke litt. Helt greit å leve etter mottoet Never change a winning team, men det går likevel an å bruke litt skjønn.

Etter en særdeles lovende intro, går det litt nedover på påfølgende låt, "Now Is the Time", som blir altfor likt det vi har hørt fra Freestylers før. De har jo tidligere lånt og stjålet skamløst fra andres vinylskatter, men forskjellen er at de før har greid å tilføre et tidsriktig lydbilde og sitt eget friske preg. "Now Is The Time" og flerfoldige andre på skiva får en til å lure på om dette friske preget er brukt opp, men heldigvis glimter de til enkelte ganger. Best er de kanskje når de drar dub/ragga-linja litt lenger enn vanlig, noe vi gjerne så at de gjorde litt oftere.


Likevel er og blir problemet det samme, man irriterer seg over den tilsynelatende manglende evnen til å lage noe nytt. Nå er jo sampling blitt en akseptert del av det å lage musikk, men i Freestylers´ tilfelle tviler man etter hvert på om de er i stand til å lage så mye som et lite gitarriff på egenhånd. Gutta har fylt naske-kvoten sin, det finnes grenser for hvor mange ganger man kan kjenne igjen elementer fra gammel, fet soul og funk, uten å gremmes.

Hadde denne skiva kommet for 6-7 år siden hadde jeg kanskje flydd i taket av begeistring. Ikke i dag. Om Freestylers var pionerer innen sjangeren eller ikke får andre diskutere, poenget er at de står så til de grader på stedet hvil at det innimellom er en pine å høre på. Greit nok, de har fortsatt fete beats, men der stopper det som regel også. Freestylers sliter veldig med alt som ikke har med trommer å gjøre, som regel ender de opp med å slenge på noen billige lyder eller keyboard-klimpring, hvis de da ikke stjeler en eller annen trompetfanfare. Det er rett og slett ikke godt nok.

Det er synd, men Freestylers er rett og slett ikke særlig interessante lenger. I jungelen av spennende navn innen elektronika og beats, drukner Freestylersnavnet fullstendig.

*Jude - King Of Yesterday
*DJ Krush - Zen
*Dub Syndicate - Acres Of SpaceKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish