Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Lack - Blues Moderne, Danois Explosif
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Nova Recordings/Scene Police Records] For en gangs skyld et band fra Danmark innen hardcore-genren. De heter Lack, har nogenlunde personlig politiske tekster, spiller lett emosjonell bråkete metallisk hardcore, og har her gitt ut en plate som duger. 5/10Jeg har sett bandet live ved et par anledninger, såvel som å ha hørt deres første 7", så jeg føler jeg kjenner bandet godt på forhånd. Musikalsk har de gjort noen forandringer. Det er først og fremst mye mer metallisk enn slik jeg kjente de, noe som ikke er et pluss i boka mi. Men la oss konsentrere oss om det positive først.

Lack er tighte som få, og samspillet mellom bass og trommer er tidvis en fryd. På toppen ligger en mer fleksibel gitar, som fyller ut med diverse leking. Hvis man har hørt Botch-gitaristen sitt gitarspill, er det intet sjokk å høre Lack. I bunn og grunn har mange av bandene på Hydra Head Records (Botch, Dillinger Escape Plan, Converge, Cave-In, Knut...) inspirert Lack. Men i motsetning til mange av tidligere nevnte band’s fokusering på liksom-dype ordinære metall-emner som angst, frustrasjon, sinne og generell død og fordervelse, benytter Lack muligheten til å snakke politikk. De slenger også inn noent personlige temaer (men er ikke politikk personlig?), men i bunn og grunn går det ut på samme prinsipp og tankegang vi har hørt gjennom band som Catharsis og Boy Sets Fire. "Bruk hodet, ikke la deg styre av systemet, ikke jobb vettet av deg, gjør noe nytt, tro på deg selv, sett mer pris på det du elsker", du forstår greia. Førstnevnte Catharsis gjør dette på en unik og troverdig måte, men med Lack høres det litt "gammelt", såvel som "nytt" ut. La meg forklare: "Gammelt" fordi man rett har hørt det før, mange ganger. "Nytt" fordi man får en liten feeling av at folka i dette bandet nettopp har begynt å tenkte på denne måten, og derfor blir det til tider ikke så troverdig.


Lack skal ha for at de hever seg over bermen innen europeisk hardcore, men jeg føler det er mye ting som kunne vært bedre her. Man har hørt det meste før, lyrisk og musikalsk, men gir man dette bandet litt tid å vokse på kan det komme mye bra herifra. De kan starte med å slappe av på distortion-knappen.

*Biohazard - Uncivilazation
*Jimmy Eat World - Bleed American
*Earth Crisis - Last Of The SaneKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish