Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Mary J. Blige - No More Drama
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[MCA/Universal] Når Mary J slipper nytt album er det julaften, syttende mai OG kronprinsbryllup på jenterommet mitt, så du forstår nok at jeg er ganske positivt innstilt til denne plata. Dronningen av hiphop-soul kommer her med sitt femte studioalbum, og hun skuffer ikke denne gangen heller. 8/10På "What’s the 411" (’92) var hun ung og skjellsettende, på "My Life" (’95) dypt deprimert, med "Share my world" (’97) forsøkte hun å få orden på livet sitt, og på "Mary" (’99) hadde hun klart det. Marys smerte har vært det sentrale i musikken hennes, ikke minst på grunn av hennes utrolig såre og utrykksfulle stemme. På denne plata er hun lei det der. Hun har det bra nå, og vil dele det med verden. Hun vil danse, drikke og ha det gøy, og det må hun jo få lov til.


Ballet innledes med litt Dovregubbens Hall (hør "Love" og du vil forstå), før vi hopper opp på dansegulvet til "Family Affair", en fantastisk Dr. Dre-produksjon som kler Mary utrolig godt. "Dance For Me" er minst like bra, og også her er fest og moro det sentrale. Tittelkuttet er rørende, kraftfullt og oppløftende, med sampel fra en kjent amerikansk såpeopera. Flott.

På "PMS" snakker hun for alle kvinner som har det litt trasig rundt "den tiden av måneden", og det er vel ingen som egner seg bedre som talskvinne for oss enn frøken Blige. Jeg vil også fremheve "Never Been", der hun har med seg Missy Elliot på en vakker kjærlighetserklæring. Veldig Missy, veldig Mary, veldig bra. På "Testimony" føler jeg nesten at jeg er til stede når verdens sorger blir løftet fra Marys skuldre. Det er en lettelse av en sang, hvis det går an å si.

I tillegg til nevnte Dre og Missy, står Neptunes, Jam & Lewis, Swizz Beats og en hel del andre flinke folk for produksjonen her. Alle låtene her er jo ikke til å gi seg enda over av, men dette er jo virkelig veldig, veldig bra musikk. Og det som er så fint, er at jeg føler meg helt sikker på at denne plata, i likhet med alle hennes foregående, bare vil bli bedre og bedre etter hvert som tiden går. Mary viser her at det ikke var hennes ulykke som var nøkkelen til hennes musikalske suksess, slik mange har trodd/fryktet, men rett og slett HENNE selv. Takk Gud for det, og takk Mary.

*Missy Elliott - Miss E... So Addictive
*Public Announcement - Don’t Hold Back
*Roots Manuva - Run Come Save Me


Les også
- Ruben’s 2001-favoritter
- Whitney Houston - Love, Whitney
- Beverley Knight - Who I Am


Kommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish