Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Krayzie Bone - Thug On Da Line
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[Loud/Epic/Sony] Scatman John døde for ikke så lenge siden, men gutta fra Bone, Thugs´n´Harmony kjører på videre. Uheldigvis. 4/10Etter at selve gruppa slo igjennom med låter som "Crossroads", har enkelte av medlemmene forsøkt seg med soloprosjekt. Med lite hell, hvis du spør undertegnede. Krayzie Bones nye utgivelse er i så måte ikke noe unntak.

Instrumentalt sett er ikke dette noen gjennomgående elendig skive. Med produksjon hovedsaklig av Krayzie selv, og med hjelp av bl.a. Neptunes og Def Jef, er det enkelte låter som høres helt greie ut på den fronten. Kanskje ikke så oppfinnsomhet her heller, men det låter ganske bra, på en thuggish west-coast/dirty south måte (nær sagt selvfølgelig).


Det er på vokalsiden det skorter på. Både skills og tekster makter ikke å imponere, snarere tvert i mot. Krayzie Bones tungegymnastikk blir veldig fort slitsom, og etter å ha hørt igjennom hele skiva har man lyst til å kaldkvele mannen.

Tematisk holder han samme linje som før, med låttitler som "Da thugs", "A thugga level", "Hard time hustlin´", "Everybody wanna be thugs", "Bloody murder"......Du skjønner greia. Originalt kan man ikke akkurat kalle dette. Det skal være så altfor tøft, uten at han greier å leve opp til det i det hele tatt. "Thug on da line" ser i det hele tatt ut som en utgivelse fra midten av 90-tallet, og Krayzie Bone og kompani høres også ut deretter.

"Thug on da line" er en så lite nyskapende og oppfinnsom utgivelse at det godt skal gjøres å ikke finne noe bedre og bruke tiden på. Det er haugevis med bedre utgivelser der ute som heller fortjener tiden din, både fra midten av 90-tallet og de siste åra.

*NERD - In Search Of...
*Princess Superstar - Is
*Roots Manuva - Run Come Save Me
*Hva mener du?Kommentarer fra brukere

Track Double 07/11/2006 - 19:14

Må si du har rett, Susanne. De er best!

susanne 25/10/2006 - 16:24

Må nesten være enig med dennis og thomas Bone thugs er verdens beste gruppe og man må jo bare digge krayzie og Layzie ferdig med den saken!!!

messy 04/06/2006 - 16:35

Er stor fan av Bone Thugz N harmony!Digger krayzie og Bizzy høyest!!Å spytte rap'en på den måten de gjør det, er helt unik.Den raske delen er teknikk!og tekstene er geniale..si ka dere vil folkens med Bone Thugz flipper ut vilt!!Peace M

Pidarill 13/04/2002 - 18:02

hvem pokker bryr seg om hvem som rapper raskest. det som betyr noe er vel hvem som eventuelt rapper best. herregud, skjerp dere dennis og thomas. de rapper fort, men det betyr neppe bra.

Dennis 12/04/2002 - 18:25

Jeg er enig med Thomas! Krayzie Bone er faktisk verdens andre raskeste rapper og verdens beste! Sammen med Bone Thugs er de geniale! En ting Thomas tar feil med er at han er den største fan som fins, det er meg! BONE THUGS N HARMONY!!!!! "Dennis"

Thomas "Fucking" Wærnes 28/03/2002 - 04:13

Nå får det faen meg være nok azz! Greit at du ikke liker Krayzie Bone og "Wasteland Muzik", men ikke dra deg ut og begynn å disse Bone Thugs også. Jeg er den største fan som fins, men det er ikke derfor jeg sier dette, jeg sier det rett og slett for å fortelle deg at du ikke kan dritten om Hip-Hop! "Tungegymnastikk"? Hva i helvete er det for en kommentar? Krayzie Bone er en av de beste som har tatt i en mic og flow'en er ulik noen andres, ingen klarer dette bedre enn Krayzie Bone... "SO SHUT YO MUHPHUKKIN MOUTH!" Eazy-E..

Legg inn en melding!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish