Startside

Meny
Skolestiler
Uteliv

Aktivitetsguiden

Reise
Sex & Love
Sport & Fritid

Mobil

Arkiv
Nyhetsliste


Mest lest
Mest populært nå
NettGuide
NettGuideNytt
- Kurs
- TOEFL
- Fritidskurs...
- snutt.no
- Kjerringråd
- Norwaydisc

15 mins of fame
NAV
1. juli 2006 ble Trygdeetaten og Aetat lagt ned og erstattet av en ny arbeids- og velferdsetat, NAV.
Quiz
- MUSIKK QUIZ
- SportsQuiz
- Geografi
- TV-serier
- Fotball
- Film
- Musikk
- Musikk, II
- Allmen oppdagelse
Du er her: propaganda.net-> Musique
Adam F - Kaos (The anti acoustic warfare)
Av Redaksjonen Utskriftsvennlig versjon
[EMI] Adam Fs nye utgivelse er et prosjekt av storslagne proporsjoner. Ambisiøst, javel, men han greier å dra det i land. På en særdeles overbevisende måte. 8/10Introen, en overdådig sak med filharmoni-orkester og det hele, legger lista høyt. Men det som kommer etter er vel så heftig. Med noen av kremen innen dagens hip hop på vokal, og Adam Fs innovative og hardtslående musikk, er dette nytt, spennende, og ikke minst jævlig fett.

Først ut er Redman, på "Smash Sumthin´". Reggie Noble kjører på i kjent stil, og sammen med Adam Fs akkopagnement gjør han sitt beste for å smadre noe, nemlig trommehinnene dine. Merkelig nok ender det opp som smektende sirenesang i mine ører, og neste låt ut er minst like brutal og herlig. "Stand Clear" gir oss M.O.P på det sinteste, glimrende kombinert med de knallharde rytmene og beats´a. Fett!


Andre artister som er med på skiva er Capone-N-Noreaga, Huggy Bear, Beanie Man, De La Soul og DV Alias Khryst, Guru og Carl Thomas, Pharao Monch og flere. Dette er god nok grunn til å gi denne skiva en sjanse, da de aller fleste er i god form på dette albumet, men når Adam F i tillegg gir folka glitrende låter å jobbe med, sier det seg selv at dette er godsaker.

Et kjennetegn ved Adam Fs produksjoner er det teknologiske preget (se undertittelen), et bråkete og skurrende lydbilde som er ganske enestående i dagens hip hop. Likevel greier han som sagt å tilpasse det nok til hver enkelt artist/gruppe at sammensmeltingen går uten problemer. Den eneste gangen undertegnede hadde noe å utsette, var på "Greatest Of All Time" med LL Cool J, der det instrumentale faktisk overgår det LL greier å prestere på mikrofonen.. Men, så er da også låta helt rå.

Adam F ikke bråke og herje. Eksempelvis låtene med henholdsvis De La Soul og Guru er på en helt annen tip, uten at det blir noe mindre fett. Mannen kan tydeligvis også å variere uttrykket sitt, noe som gjør dette enda bedre.

For de som har savnet nyskapende og original hip hop er "Kaos" virkelig noe å sjekke ut. Om coveret og selve konseptet ser noe pompøst ut, vil nok mange finne ut at de har lite å utsette på innholdet.

*Redman - Malpractice
*Capone-N-Noreaga - The Reunion
*Guru’s Jazzmatazz - Streetsoul
*Carl Thomas - Emotional
*De La Soul - Thru Ya City
*Promoe-intervjuKommentarer fra brukere

Ingen har lagt igjen kommentar til denne artikkelen - bli den første!
Ditt navn      Din e-mail (valgfritt)
Din kommentar (HTML-tagger fjernes)
Tips en venn om denne artikkelen

Din venns e-mail   Ditt navn   Din mailadresse  
        

propaganda.net :
The Crisis of Credit Visualized
The Short and Simple Story of the Credit Crisis. Fin animasjon som forklarer mye om det som skjer.


The Crisis of Credit Visualized from Jonathan Jarvis on Vimeo.


    Vinner kåret i Propagandas sommerkonkurranse – En ukes surfcamp på Stad!


Sjekk hvem som stakk av med premien: Syv overnattinger på Surfcamp med frokost, daglig instruksjon, bruk av surfeutstyr, foto-cd og transport til surfespotene.

>> les hele saken >>

annonse


Kontakt oss  

© 2007 Mathisen IT Consult AS. All rights reserved.
Ansvarlig utgiver Mathisen IT Consult AS
Publiseringsløsning: SRM Publish